hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nihat Özdemir'in istifası kabul edilmedi

    Nihat Özdemirin istifası kabul edilmedi
    expand

    Fenerbahçe Yönetim Kurulu, UEFA'nın kararından sonra istifasını veren Başkanvekili Nihat Özdemir'in istifasını kabul etmedi. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 'Bank Asya 1. Lig'e bizi düşürün' gibi bir talebi ve isteği olmadı ve olmayacaktır" dedi.

    Asbaşkan Ali Koç, kulüp yönetim kurulunun öğle saatlerinde yaptığı olağanüstü toplantısının ardından, kulüp avukatıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı içinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Açıklamasında ağırlıklı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün yaptığı basın açıklamasına eleştiriler getiren Ali Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 'Bank Asya 1. Lig'e bizi düşürün' gibi bir talebi ve isteği olmadı ve olmayacaktır" dedi.

    Futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinde sezon içinde ligden düşme kararı verilmesi halinde iki sezon birden kaybedeceklerinin altını çizen Ali Koç, bu süreçte en akılcı uygulamanın kendilerinin daha sezon başlamadan tedbirli olarak ligden düşürülmesi olacağını düşündüklerini, böylelikle sadece bir sezon kaybedileceğini vurguladı.

    Yaşanan krizi Türkiye Futbol Federasyonu'nun iyi yönetemediğini savunan Ali Koç, bu nedenle devletin duruma el koyması gerektiğini dile getirdi.

    Özdemir'in istifası kabul edilmedi

    Bu arada Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantıda başkanvekili Nihat Özdemir'in istifasının kabul edilmediği açıklandı.

    Yönetim kurulunun Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasında gerçekleştirdiği toplantıda alınan kararla, Özdemir'in istifasının kabul edilmediği açıklandı.

    Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe Futbol Takımı'nı UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararının ardından yaşanan gelişmeler sırasında istifa ettiğini açıklamıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow