hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Valencia'nın askeri hat-trick yaptı

    Valencianın askeri hat-trick yaptı
    expand

    İspanyol ligi La Liga grevin sona ermesiyle başladı. İlk maçlarda Valencia, Santander'i Soldado'yla 4-3 mağlup ederken Real Sociedad da deplasmanda Sporting Gijon'u 2-1 mağlup etti. Ligin yeni ekiplerinin karşılaşmasında ise Betis, Granada'yı tek golle geçti.

    Maçın daha birinci dakikasında ev sahibi Roberto Soldado’nun golüyle 1-0 öne geçti. Ama Valencia’nın sevinçi üzün sürmedi. Altı dakika sonra bu sefer kendi filelerini havalandıran Soldado skora dengeyi getirdi. 14 ise Racing Santander Acosta ile bir gol daha buldu ve devreyi 2-1 önde tamamladı.

    İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip Mehmet Topal’ın yaptığı hataları iyi değerlendirdi ve 56’da durumu Gonzalez’in golüyle 3-1’e getirdi. Bu golden bir dakika sonra ise Adil Rami Valencia’nın ikinci golünü attı ve takımının oyundan kopmasına izin vermedi.

    Oyunun son bölümünde baskısını iyice arttıran Valencia, 88 ve 90’da Soldado yine gollerini sıraladı ve hem günü hat-trick ile tamamladı hem de takımına üç puanı getirdi.

    La Liga’da sezonun açılış maçında ise Real Sociedad deplasmanda Sporting Gijon’u 2-1 ile geçti. Konuk ekibin gollerini Agirretxe atarken, Sporting’e Cuevas’ın tek golü yetmedi.

    Ligdeki diğer maçta ise iki yeni ekipten Real Betis, Granada'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow