hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da rota Fabricio

    Trabzonsporda rota Fabricio
    expand

    Juventus'ta oynayan İsviçreli sol kanat oyuncusu Ziegler transferinde istediği sonucu alamayan Trabzonspor'un, Brezilya'nın Atletico Paranense takımında forma giyinen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Fabricio'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

    Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor, Ziegler transferinde istediği sonucu alamayınca alternatif isimleri araştırmaya başladı. Başkan Sadri Şener, kısa zamana rağmen takımı güçlendirmek için gerekeni yapacaklarını söyledi.

    Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Juventus'un İsviçreli sol kanat oyuncusu Ziegler transferinde istediği sonuca henüz ulaşamadı. Bu futbolcuya en son yıllık 1.7 miyon Euro öneren bordo mavililer, futbolcunun sürekli olarak yeni pürüzler çıkarmasından bıktı. Bunun üzerine Ziegler'e, "Bizim şartlarımızda gelirsen sözleşme imzalarız" diyen yönetim alternatif isimler üzerinde de araştırmalara başladı.

    Brezilya'nın Atletico Paranense takımında forma giyinen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Fabricio'yu kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer temaslarını sürdürüyor. Ancak oyuncunun şu anda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı, Trabzonspor'un ise futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi.

    Kulüp Başkanı Sadri Şener, kısa zamanda mutlaka bir transfer yapmak istediklerini vurgulayarak, "Bizim şanssızlığımız hem bayram tatilinin araya girmesi, hem de Şampiyonlar Ligi'ne geç alınmamız. Buna rağmen gereken her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi ve Fabricio için de temasların sürdüğünü söyledi.

    Ankaragücü'nden teşekkür

    Trabzonspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna katmak istediği Sapara ve Sestak için fırsatçılık yapmayarak sarı lacivertli kulubün düştüğü ekonomik sıkıntıdan yararlanmaması memnuniyetle karşılandı.

    Futbolcuların serbest kalmaması için gerekli ödemeleri taksitlendirerek yapma kararı alan Ankaragücülü yöneticilerin, Trabzonsporlu idarecileri arayarak, "İyi niyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Hala aynı oyuncuları istiyorsanız, biz kulüp olarak bu oyuncuları size vermek adına gereken her türlü fedekarlığı yapmaya hazırız" dediler. Trabzonspor'un da bu gelişme üzerine transfer görüşmelerine hız verdiği belirtildi.

    Burak bin pişman

    UEFA Avrupa Ligi'nde Atletic Bilbao ile oynanan ilk maçta rakibine tekme attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören ardından da UEFA disiplin kurulu tarafından 3 maç cezaya çaptırılan Burak Yılmaz yaptığı hareketin bedelini ağır ödüyor.

    Burak, Şampiyonlar Ligi'nde takım arkadaşlarını yalnız bırakacağı için çok üzgün olduğunu belirterek, "Bir anlık hareketin bedeli çok ağır oldu. Bu kadar ağır bir ceza beklemiyordum. Çok pişmanım ama herşeyden bir ders alınması gerekir, dersimi fazlasıyla aldım" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow