hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mesut Bakkal veda etti

    Mesut Bakkal veda etti
    expand

    Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, düzenlediği basın toplantısı ile herkese teşekkür ederek görevinden ayrıldığını belirtti.

    Çalıştığı dönem içerisinde çok güzel günler yaşadığını hatırlatarak sözlerine başlayan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 7-8 aydır çalıştığım Ankaragücü'nden ayrılma kararı aldım. Eski yönetim ile prensip anlaşması yapmıştık. Yeni yönetimle olmayacağını anlayınca ayrılma kararı aldım" dedi.

    7 aydır maddi manevi bir şey gözetmeden çalışıp iyi takım yaptıklarını dile getiren Bakkal, "İyi bir takım oluştu. Hepsine teşekkür ederim. Takımın elde tutulamayacağını gördüm. Dün akşam Başkan Cengiz Topel Yıldırım ile görüşüp bıraktık. Tararatarla iyi diyaloğumuz oldu. Hepsine teşekkür ederim. Gideceğimiz hedefte sıkıntı vardı. Takım dağılmaya başladı. Bu nedenle ayrılma kararı aldım. Ankaragücü büyük camiadır. Bir şey olmaz. Bizden sonra gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow