hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamit Altıntop 75 gün sonra...

    Hamit Altıntop 75 gün sonra...
    expand

    Real Madrid'e bu sezon transfer olan, ancak sakatlıklardan dolayı henüz forma giyemeyen Hamit Altıntop, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

    La Liga'nın güçlü takımlarından Real Madrid'e bu sezon transfer olan, ancak sakatlıklardan dolayı henüz forma giyemeyen iki Türk futbolcudan Hamit Altıntop takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Nuri Şahin ise tek başına salonda çalışmaya devam ediyor.

    Real Madrid'in dünkü antrenmanında sahaya çıkan Hamit Altıntop, takım arkadaşlarını şaşırtan isimlerden biri oldu.

    Belindeki sakatlık nedeniyle sıkıntı yaşayan ve 27 Haziranda operasyon geçiren Hamit, bu önemli ameliyatın üzerinden henüz 75 gün gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen takımla birlikte çalıştı.

    Basının sadece 15 dakika izleyebildiği antrenmanı değerlendiren gazeteciler, Hamit için yaptıkları yorumlarda, "Oldukça istekli ve takımla tam anlamıyla antrenmana çıkacak kadar gücü var, ancak tabii ki henüz formda değil" denildi.

    Hamit Altıntop'un en geç iki hafta içinde, teknik direktör Mourinho'nun 18 kişilik maç kadrosuna girmesi bekleniyor.

    Bu arada, Real Madrid'deki diğer bir milli futbolcu Nuri Şahin ise, üst üste sakatlıklar yaşaması nedeniyle tek başına salonda çalışıyor. Nuri, kulüp doktorlarının verdiği antrenman programlarını salondaki çalışmalarla eksiksiz olarak yerine getirmeye ve en kısa zamanda takımla antrenmanlara katılmak için yoğun tempoda ter döküyor.

    Öte yandan, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bu sezon uygulamaya koyduğu kararla, antrenmanlar genelde basına kapalı tutuluyor. Mourinho'nun aldığı karar nedeniyle basın mensupları, Real Madrid'in antrenmanlarından şu ana kadar haftanın 1 veya 2 günü, sadece 15 dakika görüntü alabildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow