hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karabükspor, G.Saray'a bileniyor

    Karabükspor, G.Saraya bileniyor
    expand

    Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları Gençlerbirliği maçını kazanıp, Galatasaray deplasmanına lider olarak gitmek istediklerini söyledi.

    Şahbaz, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2011-2012 sezonuna iyi bir başlangıç yaptıklarını, takımın ilk iki haftalık periyottaki oyunundan memnun olduklarını kaydetti.

    Hazırlık maçlarında iyi performans sergileyemediklerini anlatan Şahbaz, şöyle konuştu:

    "Hazırlık maçlarındaki durum kaygılara yol açmıştı ama Başkanımız Halil Ünal, (Lig başlasın takımımızı görelim) demişti. Skora göre bir değerlendirme yapmamak gerekiyor. İstikrarlı olmak bizim temel hedefimiz. Bugün iyi bir noktadayız. Ancak, (biz artık olduk, bu iş bitmiştir) noktasında olamayız. Bu bir maraton, önümüzde birçok hafta var. Yönetim kurulu olarak böyle başlamaktan mutluyuz ama önemli olan böyle bitirmektir. Biz birlikte olur, birbirimizi desteklersek, bu takım ligde istediği hedefe ulaşma noktasında hiçbir engelle karşı karşıya kalmaz."

    Erdal Şahbaz, Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacakları Gençlerbirliği takımının kente geldiğini ifade ederek, Eskişehirspor'da bu maçın hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi.

    İki haftadır gösterdikleri performansı bu maçta da sergilemek istediklerini vurgulayan Şahbaz, "Volkan haricinde ciddi eksikliklerimiz yok. Eskişehirspor'un kadrosu çok güçlüdür. Gençlerbirliği maçını kazanıp, Galatasaray deplasmanına lider olarak gitmek istiyoruz. Umarım yarın akşam maç bittiğinde bu söylediklerimiz gerçekleşir. İstanbul'a lider olarak gidip, liderliğimizi koruyacak skorla döneriz diye ümit ediyorum" dedi.

    Şahbaz, futboldaki şike ve teşvik iddialarıyla başlayan sürece de değinerek, "Bu gelişmeler Eskişehirspor'a da olumsuz yansıdı. Her zaman ihtiyaç duyduğumuz taraftarımızdan Gençlerbirliği maçında da tam destek bekliyoruz. Kombine ve bilet satışlarındaki artış bizim için çok önemli" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow