hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özdilek: İyi futbolun karşılığını alamadık

    Özdilek: İyi futbolun karşılığını alamadık
    expand

    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'a yenilmelerine rağmen iyi futbol oynadıklarını ancak karşılığını alamadıklarını söyledi.


    Özdilek, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında bir futbol takımının yapması gereken her şeyi yerine getirdiklerini belirterek, "Maça 1-0 mağlup başladık. Penaltı golü beklemediğimiz goldü. Planlarımızı alt üst etti. Sonra oyuna hakim olduk. Kaybetmek bizi biraz üzdü. Puan veya puanlar için gelmiştik. Bu oyunun karşılığı da en azından puan olmalıydı. Futbolda maalesef iyi yaptığınız şeylerin karşılığını alamıyorsunuz. Oynanan oyun gelecek adına ümit vericiydi" dedi.

    Yabancı oyuncu tercihini az yapması konusundaki soruyu yanıtlayan Mehmet Özdilek, "Birbirini tanıyan ve belli değerlere sahip bir takımız. Yabancı oyuncu alacak kadar bütçeye sahip değiliz. İhtiyacımıza göre oyuncu aldık. Tita, Türk statüsünde oynuyor. Toplamda 4 yabancı oyuncumuz var. Zaman zaman yabancılarla, zaman zaman Türklerle oynayacağız" diye konuştu.

    Özdilek, "Beşiktaş'ı nasıl buldunuz?" sorusunu ise "İlgi alanımın dışında. Başında değerli bir teknik adam var. İçinde olduğu için konuları net biliyor. Umarım Beşiktaş Avrupa Ligi'nde arzuladığı noktalara gelir" diye yanıtladı.

    Mehmet Özdilek, karşılaşma sonunda hakem Fırat Aydınus'un Deniz Barış'a verdiği kırmızı kartı etik bulmadığını belirtti.

    Medical Park Antalyaspor'un tecrübeli kalecisi Ömer Çatkıç, rakibin penaltı pozisyonun doğru olduğunu vurgulayarak, "Ancak Tita'nın pozisyonunda hakem avantaj kullandığını söylemiş. Penaltının avantajı yoktur" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow