hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şakar: Tesadüf olmadığını göstereceğiz

    Şakar: Tesadüf olmadığını göstereceğiz
    expand

    UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda yarın sahasında Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, rakiplerini enerek Inter galibiyetlerinin tesadüf olmadığını göstermek istediklerini söyledi.


    Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde iyi temsil etmek istediklerini söylediklerini dile getirerek, "Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'nde yüz akı olmak istiyoruz. İlk maçta Inter'i deplasmanda 1-0 gibi bir sonuçla yenerek bunun ilk adımını attık. Lille'yi de yenmeyi hedefliyoruz" dedi.

    Trabzonspor'un iyi ve kaliteli bir kadroya sahip bir takım olduğunu ifade eden Şakar, "Inter galibiyetimizin tesadüf olmadığını Lille'yi de yenerek göstermek istiyoruz. Güçlü bir ekibimiz var. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz. Bu doğrultuda yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız.

    Kazanamazsak, kaybetmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz" diye konuştu.

    Yarınki maçta bordo-mavili taraftarlara büyük iş düşeceğini vurgulayan Şakar, şunları söyledi:

    "Taraftarlarımızın tribünleri hınca hınç doldurması lazım. Maç bitine kadar desteklerini takımlarından esirgemesinler. Trabzon'da ilk kez bir Şampiyonlar Ligi grup maçı oynanacak. Önemli bir maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Kötü tezahürat yapmadan kulübün lehine takımlarını desteklemelerini onlardan bekliyoruz. Çünkü şampiyonlar liginde ufak bir yanlışın cezası ağır oluyor. Seyircimiz 90 dakika boyunca olumlu şekilde takıma destek vermelerimi istiyoruz."

    GLOWACKİ'DEN DE İYİ HABER


    Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Henrique ve Colman'ın ardından Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan Glowacki ile ilgili de sevindirici haber verdi.

    Glowacki'nin büyük bir probleminin olmadığını ifade eden Şakar, "Tıbbi açıdan bakıldığında muhtemelen bu futbolcu yarın oynayabilecek. Ancak teknik direktörümüz Şenol Güneş, futbolcunun son durumunu değerlendirip kararı verecek"dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow