hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 euro bile almak istemiyor!

    1 euro bile almak istemiyor
    expand

    İspanyol spor gazetesi AS, Real Madrid'deki Türk futbolculardan Hamit Altıntop'un, transferinin ardından sakat olduğunun belirlenmesinden dolayı sıkıntı yaşadığını, futbolcunun bu durum nedeniyle kulüp yöneticileriyle görüşerek, oynamadan 1 euro bile almak istemediğini ilettiğini iddia etti.

    Gazete, yer verdiği haberde, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Ajax'a karşı oynayacak Real Madrid'de ilk defa kadroya giren Hamit'in "çok gururlu bir hareket yaparak, oynamadan takımdan para almak istemediğini" öne sürdü.

    İspanyol takımının, eski takımı Bayern Münih'e bonservis ücreti ödemeden 4 yıllığına renklerine bağladığı 29 yaşındaki Hamit, Real Madrid ile sezon öncesindeki hazırlık kampına bile katılamayarak, bel fıtığı teşhisiyle 27 Haziran'da bir operasyon geçirmişti.

    Haberde, Hamit'in Real Madrid'e sakat olarak gelmesini gurur meselesi yaptığı ve bu yüzden kulüp yöneticilerine "Sakatlıktan dolayı oynamadığım sürece bana 1 Avro bile ödenmesini istemiyorum. Oynamaya başlayana kadar para almayacağım" ifadelerine yen verildi.

    Türk futbolcunun, kendi iradesiyle aldığı kararı, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, teknik direktör Jose Mourinho ile genel direktör Jose Angel Sanchez'in de kendi aralarında görüştükleri ve Hamit'e destek verdikleri belirtildi.

    Hamit Altıntop'un yaptığı davranışın futbol dünyasında az rastlanır olduğu, benzer olarak Milan'da iken sakatlanan Fernando Redondo'nun aldığı karar hatırlatıldı.

    Real Madrid-Ajax maçının kadrosuna, moral olması için alınan Hamit'in henüz fiziksel olarak hazır olmadığının altı çizilirken, Türk futbolcunun 15 Ekim'deki Real Madrid-Betis maçında oynayabileceği görüşü savunuldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow