hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lugano: "Ligue 1, dünyanın en iyi liglerinden biri"

    Lugano: Ligue 1, dünyanın en iyi liglerinden biri
    expand

    Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in (PSG) Fenerbahçe'den sezon başında transfer ettiği Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, Ligue 1'in dünyanın en iyi liglerinden biri olduğunu söyledi.


    Lugano, PSG'nin internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "PSG'ye gelmeden önce Ligue 1'de çok büyük rekabet olduğunu biliyordum. İkili mücadelelerin bu kadar zorlu olacağını düşünmüyordum. Ligue 1, iyi bir lig. Dünyanın en iyi liglerinden biri ve daha da gelişecek" ifadesini kullandı.

    Kendini fiziksel açıdan iyi hissettiğini, ancak hala yüzde 100 performans veremediğini söyleyen Lugano, PSG'nin hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde İspanya'nın Athletic Bilbao takımına deplasmanda 2-0 yenildiği maçla ilgilideğerlendirmede de bulundu.

    Yenilginin takımı psikolojik açıdan olumsuz etkilediğini belirten Lugano, "Bilbao, savunmada bizim yaptığımız hataları yapmadı" dedi.

    Savunmada iletişim açısından sorun olduğunu ifade eden Lugano, "İletişimi geliştirmek için Fransızca öğreniyorum. Bu benim mevkim açısından önemli" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow