hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe ikinci yarıda açıldı: 4-2

    Fenerbahçe ikinci yarıda açıldı: 4-2
    expand

    Süper Lig'in 13. haftasında kendi sahasında Ankaragücü'ün ağırlayan Fenerbahçe, rakibini 4-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

    Maçtan dakikalar

    13. dakikada Ankaragücü atağında Aydın Toscalı'nın uzun pasında Fenerbahçe defansının arkasına sarkan Turgut Doğan Şahin, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kötü bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı yandan auta attı.
    18. dakikada Stoch, attığı muhteşem golle Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Ziegler'in pasıyla topla buluşan Stoch, ceza alanı dışında kaleyi karşıdan gören pozisyonda oldukça sert bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 1-0.
    20. dakikada soldan ceza sahasına giren Stoch'un şutunda kaleciden dönen topa Alex'in vuruşunda da kaleci Özden Öngün'ün müdahalesiyle meşin yuvarlak yandan kornere gitti.
    30. dakikada Ankaragücü ceza sahası önünde topla buluşan Özer Hurmacı'nın sert şutunda, kaleci Özden Öngün'ün uzanarak tokatladığı topu daha sonra savunma uzaklaştırdı.
    34. dakikada soldan ceza sahasına giren Stoch'un çıkardığı topu arka direkte Alex müsait durumdaki Özer Hurmacı'nın önüne bırakırken, bu oyuncunun şutunda meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.
    36. dakikada Stoch'un ceza sahası önünde sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta, kaleci Özden Öngün topu güçlükle yumruklayarak uzaklaştırdı.
    41. dakikada ceza sahası hemen önünde kazanılan serbest vuruşu Ankaragücü'nde Serdar Özkan kullanırken, bu oyuncunun vuruşunda barajı aşan top üsten az farkla auta çıktı.
    42. dakikada Ankaragücü, Murat Duruer'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. Serdar Özkan'la başlayan atakta Atilla Aybars Garhan, kendisine gelen topu bekletmeden sol kanattan bindirme yapan Turgut Doğan Şahin'e bıraktı. Soldan ceza sahasına giren bu oyuncunun pasında savunmanın müdahalesine rağmen arka direkte Murat Duruer çizgi üzerinde meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1

    İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf ise A.Gücü'ydü. Fenerbahçe savunmasına ve kaleci Volkan'a zor anlar yaşatan, Başkent temsilcisi Ergin Keleş'in ayağından net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ardından da sahneye Baroni çıktı. 51'de ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkartan Brezilyalı takımını bir kez daha öne geçirdi.

    Ankaragücü maçtan kopmak ismese de Fenerbahçe 58'de Stoch'un ayağından farkı 2'ye çıkardı.

    Herkes maç böyle biter diye beklerken Ergin Keleş'in 83. dakikadaki golü maça hareket getirdi. Son dakikalarda rakip kalede gol arayan A.Gücü savunması dengesiz yakalanınca son sözü 88'de Dia söyledi. 4-2

    Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 28'e yükseltirken, Ankaragücü, 5 puanda kaldı.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow