hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'nin cevabına TFF'nin cevabı

    Fenerbahçenin cevabına TFFnin cevabı
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu, kurumun başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın "Şampiyonlar Ligi'nden çıkmayı Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir istedi" açıklamasına yalanlayan Fenerbahçe'ye yanıt verdi. Açıklamada "Cevabı konuşmaların muhatabı olan ilgili Fenerbahçe yöneticilerinin yapması gerekir" dendi.

    Açıklama şöyle:

    "Fenerbahçe Kulübü'nün bu akşam yaptığı açıklama Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dikkatle incelenmiştir.  Belirtmeliyiz ki, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 4 Aralık 2011 akşamı yaptığı açıklamada Fenerbahçe Kulübü'nün tüzel kişiliği ile ilgili herhangi bir konuya değinmemiş, 23 Ağustos 2011 günü Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ile arasında geçen diyaloğu aktarmıştır.

    Başkan Aydınlar'ın ifadelerinde herhangi bir gerçek dışılık varsa; gerekli düzeltmenin, konuşmaların muhatabı olan Fenerbahçe'nin ilgili yöneticileri tarafından yapılması gerekmektedir.

    TFF Başkanı Aydınlar'ın ne 30 Kasım'daki basın toplantısında ne de 4 Aralık'taki konuşmaları arasında herhangi bir çelişki bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili lüzum görülmesi halinde, ilerleyen dönemde kapsamlı açıklama da yapılacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow