hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmander kazanacaklarına inanıyor

    Elmander kazanacaklarına inanıyor
    expand

    Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, yarın Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın kendileri için çok önemli olduğunu söylerken, kazanacaklarına inandığını kaydetti.

    Elmander, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının dünyanın en önemli derbilerinden biri olduğunu çok iyi biliyorum" derken, "Duyduklarıma göre benim için çok ekstra bir maç olacak. Zor bir maç ama biz iyi bir takımız ve kazanmak için yeterli gücümüz var. Kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Bizim için bu galibiyet çok şey ifade ediyor" ifadelerini kullandı.

    Takımda herkesin günler öncesinden derbi maça konsantre olduğunu belirten Elmander, "Herkes bana o maçtan ve atmosferinde bahsediyor. Soyunma odasında da tek bahsedilen konu bu. Taraftarımız da arkamızda olsun ve bizi desteklesin. 90 dakika onlar için savaşacağız" diye konuştu.

    Galatasaray'ın gol yollarında sıkıntı yaşadığı yorumlarıyla ilgili olarak Elmander, "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız doğru ama bu konuda söylenecek fazla bir şey yok. Neden olduğunu anlayamıyorum. Milan Baros ve benim gibi önemli golcüler ile ofansif olarak çok etkili orta saha oyuncularımız var. Yine de derbi maçta sıkıntı yaşamayacağımızı ümit ediyorum. Zevkli, iyi ama zor bir maça çıkacağız" şeklinde görüş belirtti.

    Kırmızı kart cezasının 1 maça indirilmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren golcü oyuncu, "Cezam indirildi ve derbi maçta oynayabileceğim için çok mutluyum. Sivasspor maçında hiç yapmak istemediğim ve kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptım ama bunu kasıtlı olarak yapmadığımdan herkes emin olsun. Daha sonra televizyondan izlediğimde ne kadar kötü göründüğünü gördüm. O maçı kazandığımız ve oyuncuyu da sakatlamadığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow