hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Terim: "Abartmamak lazım"

    Fatih Terim: Abartmamak lazım
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe karşısında elde edilen galibiyetin ardından yaptığı açıklamada "Galibiyet sevindirici ama play-off'un hedeflendiği bir ortamda sadece öne geçme anlamına geliyor. Abartmamak lazım" diye konuştu.

    Oyuncularını güzel oyundan ötürü tebrik eden Terim, ilk devredeki oyunun kusursuz olduğunu söyledi. Sarı-lacivertlileri de tebrik eden tecrübeli hoca, taraftarlarına da teşekkür etti. Derbinin bayram havasında geçtiğini söyleyen Terim sözlerine şöyle devam etti:

    ”Hakem çok iyi maç yönetti. Galatasaray yeni bir takım ve eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri yolda gidereceğiz. İleriye dönük düşüncelerimiz var. Zaman zaman bazı yanlışlar yapıyoruz. Bu galibiyet ve oynanan top bizim için moral olmalı. Zevk ve keyif verecek rakibimizi yendik. Verdiğim tek söz güzel futboldu onu da bu maçta tuttuk.”

    Terim "Kazanıp lider olduk. Galip gelmek sevindirici  ama play-off'un hedeflendiği bir ortamda sadece öne geçme anlamına geliyor... Abartmamak lazım. Büyük takımlar yenerler, yenilirler" diye konuştu.

    Emre Çolak’ın çok iyi olduğunu söyleyen Terim, onun gibi bir kaç oyuncuya daha ihtiyaç duyduklarını söyledi. Hem Semih’in hem de Emre’nin takım için çok faydalı olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, bu iki ismin altyapıdaki diğer tufbolculara da örnek olduğunu söyledi. Emre’yi oyundan alkışlatmak için aldığını belirten kurt hoca, öğrencisinin bunu hak ettiğini belirtti.

    Mücadeleden önce Aykut Kocaman’ı ziyaret ettiğini belirten Fatih Terim, Kocaman ile Türk futbolu hakkında konuştuklarını söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow