hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mosturoğlu'nun intihar ettiği de yalan!

    Mosturoğlunun intihar ettiği de yalan
    expand

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nun intihar teşebbüsünde bulunduğu yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nun intihar teşebbüsünde bulunduğu yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

    Mosturoğlu'nun eşi ve avukatı Dilek Mosturoğlu, bugün günlük bir gazetede "Mosturoğlu İntihara Teşebbüs Etti" başlıklı haberin yayınlandığını belirterek, "Haber içeriği tamamen gerçek dışıdır. Müvekkilim böyle bir olaya asla tevessül ve teşebbüs etmemiştir" ifadelerine yer verdi.

    Soruşturmanın başından beri Şekip Mosturoğlu hakkında sistematik bir şekilde karalayıcı haberlere yer verildiğini öne süren avukat Dilek Mosturoğlu, şu ifadeleri kullandı:

    "Bundan önce de itirafçı olduğu, Aziz Yıldırım tarafından koğuşta istenmediği haberleri yer almıştı, yine intihar girişiminde bulunduğu ve kavga ettiğine dair haberler çıkarılmıştı. Bu haber de bu manipülasyon halkasının bir devamı olarak gözükmektedir. Anılan haberlerin müvekkile karşı yürütülen sistematik bir karalama kampanyasının yeni bir aşaması olduğunu açıktır. Diğerlerine karşı olduğu gibi bu haber içinde yasal tüm yollara başvurulacaktır."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow