hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bobo Beşiktaş antrenmanında!

    Bobo Beşiktaş antrenmanında
    expand

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bobo, tesislere gelerek takımı ziyaret etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de dün Manisaspor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş, İstanbul'a döner dönmez 11 Aralık Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sağ ayak iç yan bağlarında esneme olan Quaresma katılmadı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Manisaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Quaresma'nın, durumunun çekilecek olan MR'dan sonra değerlendirileceğini söyledi.

    Siyah-beyazlı takımın bugünkü idmanında Simao Sabrosa ve Mehmet Aurelio takımdan ayrı koşu çalışması yaparken, Edu, Onur Bayramoğlu ve Ersan Gülüm ise takımla birlikte çalıştılar.

    Daha önceki antrenmanlarda bölüm bölüm takımla çalışan Ersan'ın yanı sıra Onur Bayramoğlu, 1 aylık bir aranın ardından, Edu ise 2 hafta sonra takım çalışmalarında yer aldı. Bu üç oyuncunun da takımın bütün çalışmasında yer aldığı öğrenildi.

    -Bobo hasret giderdi-

    İstanbul'a gelen ve dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Mersin İdmanyurdu maçını izleyen Brezilyalı oyuncu, antrenman saatinde tesislere gelerek arkadaşları ile hasret giderdi.

    Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 11 Aralık Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayıp kampa girecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow