hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manzano'nun kredisi tükendi

    Manzanonun kredisi tükendi
    expand

    İspanyol basını Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid takımında teknik direktör Gregorio Manzano'nun kredisinin tükendiğini yazdı. Madrid ekibinin hedefinde Rafa Benitez, Luis Aragones gibi isimlerin olduğu belirtiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanyol spor gazeteleri, "Manzano'nun kredisi doldu" ifadelerini kullanırken, İspanyol teknik adamın gönderilmesi için 24-25 Aralık'taki noel tatilinin beklendiği ileri sürüldü. Sadece gelecek 3 maçta Atletico'nun başında kalması beklenen Manzano'nun yerine çok fazla teknik direktör adayı gösterilse de, en güçlü adaylar olarak Milinko Pantic, Rafa Benitez, Diego Pablo Simeone, Luis Aragones'in isimleri geçti.

    La Liga'da Espanyol deplasmanında alınan 4-2'lik yenilgiyi "açıklanamaz" diye yorumlayan Manzano, "Bizi en fazla üzen, takımın verdiği kötü imaj" şeklinde konuştu.

    Öte yandan Atletico'da Manzano ile Jose Antonio Reyes arasındaki gerginlik daha da büyüdü. Kral Kupası'nda 3. lig takımı Albacete ile oynanan maç için Albacete kentine götürülmesine rağmen yedek kulübesinde oturtularak oynatılmayan Reyes, Espanyol maçında da kadro dışı bırakılmıştı.

    Pazartesi günkü antreman sırasında yanına gelen Manzano'ya sırtını dönerek selam vermekten kaçınan Reyes'in artık ipleri tamamen koparttığı ve bu hareketiyle kulüp yönetiminden de tepki aldığı yazıldı. Reyes'in menajeri aracılığıyla Galatasaray ile görüşmelerini sürdürdüğü ancak Atletico'da yeni teknik direktörü de beklemek istediği ileri sürülse de, İspanyol kulübünün her şeye rağmen Reyes'i ara transfer döneminde göndermek istediği kaydedildi.

    Atletico'nun mevcut durumda paraya ihtiyacı olduğu ve bunu Reyes'in transferiyle karşılamak istediği iddia edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow