hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manzano bir şans daha istiyor

    Manzano bir şans daha istiyor
    expand

    UEFA Avrupa Ligi (I) Grubu'nda, Fransa'nın Stade Rennais takımıyla mücadele edecek Atletico Madrid'de gönderilmesi gündemde olan teknik direktör Gregorio Manzano, "Eğer beni bırakırlarsa, Atletico'daki projemi tamamlamak istiyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Manzano'ya, sadece takımdaki geleceğiyle ilgili sorular yöneltildi.

    Atletico Madrid'in geçen sezon bu dönemde Avrupa Ligi'nden elendiğini, ancak yarın grup birinciliği için oynayacağını söyleyen Manzano, "Ben hiçbir şekilde geleceğimden endişe duymuyorum. Lütfen yarını yarın olarak düşünün. Grup birincisi olup, seribaşı olarak Avrupa'da yolumuza devam etmek kulüp için çok önemli" ifadelerini kullandı.

    Kariyerinde UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunmadığını ve "işçi bir teknik direktör" olduğunu belirten Gregorio Manzano, Atletico'da bu sezon iyi işler de yaptıklarını ve kendilerini endişelendiren tek sorunun ise deplasmanda hiç galip gelememeleri olduğunu kaydetti. 

    "Benim kulüpten çıkmam veya çıkmamam yarınki maç için olan enerjimi asla değiştirmez" diyen İspanyol teknik adam, "Benim açımdan değişen bir şey yok. Ben bu kulübü, bu evi tanıyorum ve henüz kaybedilmiş bir şey yok. Avrupa'da grubumuzda birinci olacağız. Kral Kupası'nda Albacete'yi yenip, yolumuza devam edeceğiz ve ligde de önümüzde halen 5 ay var. Bu iş devamlılık gerektirir" açıklamasını yaptı.

    Reyes ile arasındaki gerginlikle ilgili bir soruya ise Manzano, "Kişisel hiçbir sorunum yok. Bu verimlilik konusudur ve sadece Reyes değil, her futbolcu için geçerlidir. Ben birileriyle kavga etmek için buraya gelmedim. Büyük bir kulübüz ve futbolcular şu anda kötü oynadıklarını biliyorlar" yanıtını verdi.

    Bu arada, Atletico Madrid'in İspanyol futbolcularından Adrian da, kulübün spor direktörü Caminero'nun "futbolcuların düşük performans göstermelerinden dolayı öfkeliyiz" şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine, "Doğru. İstediğimiz gibi oynayamadığımızdan dolayı biz de futbolcular olarak endişeliyiz. Bunu değiştirmeye çalışacağız. Sorun sadece deplasmandaki maçlar' diye konuştu.

    UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunda şu anda 10 puanla lider durumda bulunan Atletico Madrid, grupta sonuncu olan Stade Rennais'i yarın yenmesi halinde 8 puandaki Udinese'nin önünde grup birincisi olmayı garantileyecek. Atletico Madrid de milli futbolcu Arda Turan'ın yarınki maçta forma giymesi beklenirken, Reyes'in tekrardan maç kadrosuna alınması ise dikkat çekti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow