hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şok iddia: "Skibbe Eskişehirspor'u bırakıyor!"

    Şok iddia: Skibbe Eskişehirsporu bırakıyor
    expand

    Alman gazetesi Bild, Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe'nin 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Hertha Berlin'de göreve başlayacağını iddia etti. Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada ise Skibbe'nin kulüple 3 yıllık anlaşması olduğunun altı çizildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman gazetesi Bild'in internet sitesinde manşetten verilen habere göre, şu anda Eskişehirspor'da görev yapan Michael Skibbe, 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in başına geçecek.

    Şu anki Hertha Berlin teknik direktörü Babbel'in gitmek istediği bunun üzerine Skibbe ile Hertha yöneticisi Michael Preetz'in gizli bir görüşme yaparak anlaşmaya vardığı savunuldu.

    Eskişehirspor'dan açıklama

    Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Hertha Berlin'e gideceği öne sürülen teknik direktör Michael Skibbe ile 3 yıllık sözleşmelerinin bulunduğunu söyledi.

    Eskişehirspor'un eski futbolcularından olan sportif direktör Zafer Tüzün, Skibbe konusunda çıkartılan spekülasyonlara inanılmaması gerektiğini söyledi.

    Skibbe ile Eskişehirspor Kulübü'nün 3 yıllık sözleşmesinin olduğunu anımsatan Zafer Tüzün, "Skibbe'nin Hertha Berlin'e gideği konusunda ne kendisinden ne de söz konusu kulüpten bize gelen bir şey yok. Biz spekülasyonlarla ilgilenmiyoruz. Kendimizi oynayacağımız maçlara veriyoruz. Skibbe'nin Kulübümüzle 3 yıllık sözleşmesi var" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow