hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk kaza yaptı

    Okan Buruk kaza yaptı
    expand

    A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un kullandığı otomobil, Beşiktaş'ta bir taksiyle çarpıştı. Kazada Okan Buruk ve yanında bulunan eşi Nihan Buruk ile taksideki 1'i çocuk 3'ü kadın 4 kişi yaralandı.

    Çırağan Caddesi'ndeki Four Seasons Hotel önünde, saat 21.30 sıralarında A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk'un içinde bulunduğu 34 GF 9287 plakalı araç ile Melih Parlak yönetimindeki 34 TEA 68 plakalı taksi kafa kafaya çarpıştı.

    Kazada yaralanan Okan Buruk ve Eşi Nihan Buruk ambulansla Amerikan Hastanesine kaldırıldı.

    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, Okan Buruk ve eşini, tedaviye alındıkları hastanede ziyaret etti.

    Kaza sonrası olay yerine ve hastaneye gelen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Belözoğlu, Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Bizim yanımıza yemek yemeye geliyorlardı. Okan telefonla arayıp kaza yaptığını söyleyince, yakında olduğum için hemen geldim" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow