hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TFF, Serdal Adalı'nın tedbirini kaldırdı

    TFF, Serdal Adalının tedbirini kaldırdı
    expand

    Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcu İbrahim Akın'ın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulan idari tedbirleri kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3 Temmuz'da başlayan futbolda şike soruşturması kapsamında 14 Temmuz'da tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne sevk edilen ve 152 günlük tutukluluk sürelerinin ardından 12 Aralık günü tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve protokol Müdürü Ahmet Ateş'in, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulan idari tedbirleri kaldırıldı.

    Yapılan itiraz sonucu Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 84. maddesi gereğince Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından tedbirlerin kaldırıldığını öğrenildi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi oyuncusu İbrahim Akın'ın tedbir kararı da PFDK tarafından kaldırıldı.

    Siyah Beyazlı takımın Genel Direktörü Tayfur Havutçu'nun idari tedbiri de yapılan itiraz sonucu geçtiğimiz günlerde kaldırılmıştı. 

    Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, Federasyonu'nca verilen tedbir kararlarının kaldırdığını, Adalı ve Ateş için verilen "seyirden men" tedbirinin kaldırılması için de mahkemeye başvurduklarını bildirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow