hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan kupa kadrosunda

    Arda Turan kupa kadrosunda
    expand

    İspanya Kral Kupası'nda ilk 16'ya kalma elemelerinde Albacete'ye karşı oynayacak Atletico Madrid'de, grip olan Arda Turan kadroya alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3. lig takımı Albacete'ye karşı deplasmandaki ilk maçı 2-1 kaybeden Atletico Madrid'in, turu geçebilmesi için 1-0 veya 2 farklı galibiyet alması gerekiyor.

    Atletico Madrid'deki milli futbolcu Arda, grip olmasından bugünkü antrenmanı kısa bir süre koşu yapıp, tamamladı. Kadroya alınmasına rağmen yarınki durumuna göre Arda'nın maçta forma giyip giyemeyeceğine karar verilecek.

    Bu arada, Atletico Madrid'in başında son maçına çıkacağı tahmin edilen teknik direktör Gregorio Manzano, bugünkü basın toplantısında "Kendimi hiç olmadığı kadar güçlü hissediyorum. Uzun yıllardır bu mesleğin içindeyim ve hiçbir zaman dedikodulara bakarak, işimi yapmadım" dedi.

    Gönderileceğiyle ilgili iddialara, "Konuyla bağlantılı olan profesyonel bir kişiden önce basının bilgilendirilmesi etik mi?" diye tepki gösteren Manzano, "İşimden eminim ve kararlıyım. Atletico Madrid Teknik Direktörü olduğum sürece de böyle olacağım. Oyun stilini değiştirme kararı aldım. Bu benim yolum ve sezon sonunda değerlendirilmesi yapılmak üzere buna devam etmek istiyorum. Kendimi asla Atletico Madrid'in dışında hissetmedim" diye konuştu.

    İspanyol medyası, Albacete maçından sonra Manzano'nun görevine son verileceğini ve yerine büyük olasılıkla Arjantinli Diego Simeone'nin getirileceğini iddia ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow