hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şener: "Yeni delil yok ki!"

    Şener: Yeni delil yok ki
    expand

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Basına sızan Etik Kurulu raporunun nihai olmadığı, yeni deliller ve savunmalar ışığında nihai bir rapor hazırlanacağı" yönündeki açıklamaya ilişkin olarak, "Yeni dosyalarda yeni bir delil yok ki" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Etik Kurulunun raporuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

    Maçlara giriş yasağı bulunan ve yarınki Orduspor maçını diğer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bordo-mavili kulüpte televizyondan izleyecek olan Sadri Şener, uçakla Trabzon'a geldi.

    Havalimanında kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şener, Etik Kurulu raporu konusunda Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamalara ilişkin bir soru üzerine değerlendirmede bulundu.

    Şener, "Basına sızan Etik Kurulu raporunun nihai olmadığı, yeni deliller ve savunmalar ışığında nihai bir rapor hazırlanacağı" yönündeki açıklamaya ilişkin olarak, "Yeni dosyalarda yeni bir delil yok ki. Konuşmalar, konuşmalara mahkemenin izin vermesi, bunlar. Fakat derseler ki; 'Etik Kurulu raporunu biraz böyle değiştir', ona bir şey diyemem" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow