hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho'ya Devrek bastonu!

    Mourinhoya Devrek bastonu
    expand

    Real Madrid'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, baba ocağı Devrek'e yaptığı ziyareti tamamlayıp ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, 2 günlük tatilin ardından Devrek Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Semerci'nin Real Madrid Kulübü Başkanı Enrigue Cerezo, Teknik Direktör Jose Mourinho, takım kaptanı Casillas ile Türk futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'a hediye ettiği dünyaca ünlü 5 Devrek bastonunu da alarak Zonguldak'tan ayrıldı.

    La Liga'ya verilen arada önceki gün özel uçakla memleketi Zonguldak'a gelen Mesut Özil, baba ocağında geçirdiği tatilinin 2'nci gününde evden çıkmadı. Özil, Hışıroğlu Köyü'ndeki amcası Cevdet Özil'in evinde arkadaşları ve akrabalarıyla hasret giderdi.

    KAKA'NIN FORMASINI İMZALADI

    Öğle saatlerinde Devrekli bir grup lise öğrencisi, Özil'i görebilmek için köye geldi. Hamidiye Anadolu Lisesi öğrencileri Muhammet Boz ve İsmail Çakallı, yaklaşık 2.5 saat bekledikten sonra takım arkadaşı Kaka'nın formasını Özil'e imzalattı. Otobüsten indikten sonra 1 kilometrelik köy yolunu yürüyen Devrek Anadolu Lisesi'nden 3 öğrencinin fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmeyen Özil, eve aldırdığı öğrencilerle objektife poz verdi.

    Özil'in Almanya'da yaşayan annesi Gülüzar, kardeşi Duygu, yengesi Esra Özil de uçakla geldikleri Ankara'dan saat 15.00 sıralarında köye geldi. Mesut Özil, evde bir süre annesi Gülüzar Özil ile hasret giderdi.

    MOURİNHO'YA DEVREK BASTONU

    Bu sırada Devrek Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Semerci de eve geldi. Başkan Semerci, dün belediye ziyaretinde dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye ettiği Özil'e, üzerlerinde Kulüp Başkanı Enrigue Cerezo, Teknik Direktör Jose Mourinho, kaptan kaleci Casillas ile Türk futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'un isimleri yazılı 5 baston daha verdi.

    "AİLEMİ GÖRDÜM, ÇOK MUTLUYUM"

    Kapıda annesinin elini öpüp, diğer yakınlarıyla da vedalaşan Mesut Özil, Başkan Semerci'nin makam aracıyla Çaycuma İlçesi'ndeki Zonguldak Havaalanı'na gitti. Özil, uçağa binmeden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, memleketinde çok güzel 2 gün geçirdiğini, ailesini, arkadaşlarını gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirten Özil, yaz tatilinde tekrar memleketine gelmek istediğini söyledi.

    İSTANBUL'DA ALIŞVERİŞ YAPACAK


    Takımı ve futbolla ilgili sorulara cevap vermeyen Mesut Özil, Başkan Semerci'nin verdiği bastonları sahiplerine ulaştıracağını, Devrek bastonunun dünyaca ünlü olduğunu da kendilerine anlatacağını belirtti. Mesut Özil, pasaport işlemlerinin ardından kendisini bekleyen özel uçakla İstanbul'a hareket etti. Mesut Özil'in, İstanbul'da 1 gün kalıp alışveriş yaptıktan sonra İspanya'ya döneceği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow