hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tottenham ile Chelsea el ele intihar etti!

    Tottenham ile Chelsea el ele intihar etti
    expand

    Premier Lig'de 17. haftanın en önemli maçında Tottenham, White Hart Lane’de Chelsea ile 1-1 berabere kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezona Manchester ekipleri karşısında aldığı ağır mağlubiyetlerle başlayan ancak sonrasında müthiş bir ivme yakalyan Tottenham, üst sıralardaki yerini korumaya çalışan Chelsea’yi White Hart Lane’de konuk etti.

    Tottenham bu sezon Arsenal, Fulham ve QPR’ı devirmiş, Londra takımlarıyla yaptığı bütün maçları kazanmıştı.

    Karşılaşmaya da Kuzey Londra temsilcisi çok etkili başladı. 8. dakikada Gareth Bale’in net ortasında Emmanuel Adebayor kale ağzında topka dokundu ve Tottenham öne geçen taraf oldu.

    Ancak golden Chelsea oyunu biraz daha dengeleddi. 23. dakikada Ashley Cole’un pasında bu sezonun flaş ismi Daniel Sturridge skoru eşitledi. Maça beraberlik geldikten sonra ise Chelsea ilk yarıya hükmetti. Drogba’nın bir topu direkten gelirken ilk yarı da 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıya da Chelsea, Ramires’in Friedel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu harcamasıyla başladı.Fakat Tottenham Kyle Walker’ın tek başına kullandığı sağ kanattan rakibini oldukça yıprattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ev sahibinde Rafael van der Vaart'ın yerine oyuna dahil olan Pavlyuchenko fazla etkin olamazken, Chelsea'de de Torres oyuna ağırlığını koyamadı.

    Geçen dakikalar gol getirmeyince mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla birlikte Tottenham puanını 35, Chelsea 33'e çıkardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow