hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdal Adalı istifa etti

    Serdal Adalı istifa etti
    expand

    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Adalı, "Beşiktaş camiasına, aileme, hizmete devam edeceğim. Tek bir kuruşun hesabını yapmadım, ben hakkımı helal ediyorum, sizler de helal edin" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Kulübü'nün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılarak, son bölümde söz alan Adalı, "Yorucu, yıpratıcı ve aynı zamanda devam edecek bu süreçte yönetim kurulu görevime devam etmeme kararımı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim" dedi. Serdal Adalı, Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Ailem dediğim sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullanarak, şöyle konuştu:

    "Bugün burada olmamın tek nedeni, bizzat sizlere ve camiama teşekkür etmek. Sayın Divan Başkanımız Yalçın Karadeniz'e bu hafta başı ziyaretimde teşekkür etmiştim. Ancak bu teşekkürü bir kez de sizlere etmek istiyorum. Sizlerin ve kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere, zor bir süreç yaşadık. Bu süreç ile ilgili çok fazla konuşmamıza gerek yok. Ancak şunu bir kez daha özellikle söylemeliyim ki, Beşiktaş'ın ismine ve duruşuna leke sürecek hiçbir yanlışın içinde olmadım, olmadık."

    Bir Beşiktaşlı olarak öğrendikleri aile ve devlet terbiyesine dikkat ederek, sürecin tamamlanmasını bekleyeceği anlatan Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Yüce Türk adaletinin gerçekleri en kısa zamanda ortaya çıkartacağına, şahsımın ve arkadaşlarımın bu süreçten aklanarak çıkacağına inancım tamdır. Bize düşen, sessizce bu sürecin tamamlanmasını beklemektir. Bu sıkıntılı süreçte bizlere inancını hiç kaybetmeyen ve desteğini hiç esirgemeyen Divan Kurulu'nun siz değerli üyelerine, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve camiamıza çok teşekkür ediyorum. Sürecin başında asbaşkanlık görevimden ayrıldım. Yönetim kurulu arkadaşlarım çok büyük bir nezaket örneği göstererek bunu kabul etmediler. Yorucu, yıpratıcı ve aynı zamanda devam edecek bu süreçte yönetim kurulu görevime devam etmeme kararımı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. Yönetim kurulu görevimden istifa etmek, Beşiktaşlılıktan istifa etmek manasına gelmiyor. Bundan sonra da camiamın hizmetindeyim."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serdal Adalı, Devan Kurulu üyelerinden haklarını helal etmelerini isteyerek, "Tekrar herkese, büyük Beşiktaş camiasına çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim ilk günden itibaren Beşiktaş'ın tek bir kuruşunun dahi hesabını yaparak çalışacağımı söylemiştim. Hep bu felsefeyle çalıştım. Tekrar teşekkür ederken, ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin. Saygılar sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

    Üyeler yakın ilgi gösterdi

    Serdal Adalı, Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen toplantının son bölümüne katıldı. Adalı, otele girişte hemen toplantı salonuna gelmedi. Bir süre aşağıda bekleyen Serdal Adalı, daha sonra toplantı salonunun önüne geldi. Koridorda konuşmaları bekleyen Adalı, dilekler bölümünde söz alarak, istifa kararını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticisine divan kurulu üyeleri yakın ilgi gösterdi ve kendisini alkışlayarak karşıladılar. Konuşması öncesi önce divan kurulu başkanlığı ve denetleme kuruluyla tokalaşan Adalı, daha sonra yönetim kurulu bölümüne yöneldi. Toplantıda yer alan yöneticiler Serdal Adalı'yı ayağa kalkarak karşıladılar. Yöneticiler birbirlerine sarılarak hasret giderdiler. Adalı, daha sonra istifa ettiğini açıkladığı konuşmasını yaptı. Konuşmasının ardından bir daha divan kurulu başkanlığı, denetleme kurulu ve yöneticilerle görüşen Serdal Adalı, üyelerden bu sefer tek tek helallik istedi. Serdal Adalı, daha sonra tek başına otelden ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow