hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "İstersek Jaja'yı geri alabiliriz"

    İstersek Jajayı geri alabiliriz
    expand

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, eski oyuncuları Jaja'nın yüzde 25 hakkının kendilerinde olduğunu söyleyerek "Onu istersek geri alabiliriz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye'yi Avrupa'da yarıştıracak 1-2 oyuncu alma imkanlarının olduğunu söyledi.

    Transfer konusunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Şener, bordo-mavili kulübün olağan genel kurulunda açıklanan 99 milyon liralık borcun karşılığının bulunduğunu belirterek, "1-2 yıl içinde bu borç çok daha aşağıya doğru iner. Bu yönde bir sıkıntımız yok. Bütçeyi makul seviyede tutuyoruz. Türkiye'yi Avrupa'da yarıştıracak 1-2 oyuncu alma imkanımız var" dedi.

    Transferde hocaya sormadan transfer yapmanın "parayı sokağa atmak gibi bir şey" olduğunu söyleyen Şener, "Sadece hocaya sormuyoruz, yardımcılarına da soruyoruz. Biz de yönetim olarak transferin para kısmını ayarlamaya çalışıyoruz. Yoksa benim gidip oyuncuyu almam mümkün değil. Doğru da değil. Koca  Trabzonspor'a böyle bir durum yakışmaz. Hocanın izni olmadan oyuncu Trabzonspor'a alınmamıştır. Hele başkanın keyfi için hiç alınmaz" diye konuştu.

    Şener, özel yaşamı nedeniyle yollarını ayırdıkları Brezilyalı oyuncu Jaja'nın yüzde 25 hakkının kendilerine ait olduğunu belirterek, transferinde konuşma haklarının olduğu bu futbolcuyu istemeleri halinde alabileceklerini kaydetti.

    Jaja'nın Trabzonspor'dan ayrılmasının özel hayatı ile ilgili bir durum olduğunu ifade eden Şener, "Trabzon'dan ayrılmasının tek nedeni özel hayatı. Bunun bir ikinci nedeni yok. Jaja, teknik adamların ifadelerine göre Trabzon'a gelen en iyi, teknik özelliği bu kadar süper olan nadir futbolculardan biri. Jaja'nın yüzde 25'i bizim hakkımız. Konuşma hakkımız olan bir futbolcu. İstersek geri alabiliriz" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow