hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kulüpler Birliği'nden Kılıç'a sürpriz ziyaret

    Kulüpler Birliğinden Kılıça sürpriz ziyaret
    expand

    Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki heyet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı ziyaret etti. Birlik adına bir açıklama yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Türk Futbolunun içinde bulunduğu konuların genel bir değerlendirmesini yaptık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziyarette Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra Birliğin başkan yardımcıları Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal da vardı. Yaklaşık olarak 50 dakika süren görüşme sonrasında bir açıklama yapan Akıncıoğlu, Süper Lig'in Kulüpler Birliği icra kurulu olarak Sayın Bakan Suat Kılıç'a ziyarette bulunduklarını belirterek şu açıklamaları yaptı:

    "Türk Futbolunun içinde bulunduğu konuların genel bir değerlendirmesini yaptık. Sayın Bakan ile fikir alışverişinde bulunduk, önümüzdeki günlerde alınacak kararlarla ilgili fikirlerine başvurduk. Gelecek hafta Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu toplantısı yapacağız ve bugün gündeme gelen konuları o platformda da geniş şekilde değerlendireceğiz"

    Akıncıoğlu; "58. madde ile ilgili görüşme oldu mu ?" sorusuna ise "Genel olarak tüm konulara değindik" şeklinde cevap verirken, bu konuda gelecek hafta yapacak olduğumuz Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu toplantısında geniş bir açıklama yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow