hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jaja transferi zora girdi

    Jaja transferi zora girdi
    expand

    Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Jaja transferi konusunda belirsizlikler olduğunu belirterek "Bu konuda konuşmak istemiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan Yener, Jaja'nın transferi konusuna ilişkin olarak "Jaja konusunda şu anda çok büyük belirsizlikler, sorunlar var. O bakımdan bu konuda konuşmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

    Olcan'dan memnun

    Yener, devre arası hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı sırasında AA muhabirine, Olcan Adın transferi konusunda da açıklamalarda bulundu.

    Dün akşam Gaziantepspor ile yaptıkları görüşmeden bir sonuç alamadıklarını vurgulayan Hasan Yener, "Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile yöneticilerimiz Nevzat Şakar ve Tuncay Bekiroğlu görüştüler. Ancak, Gaziantepspor'un istediği rakam kabul edebileceğimiz bir rakam değildi. Bugün önce karşı taraftan bir teklif gelmeyince, bu transferden vazgeçtiğimizi açıkladık. Daha sonra Gaziantepspor Kulübü yeniden görüşme isteyince, yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu, Kızıl ile bir araya geldi ve anlaştılar" dedi.

    Olcan'ın Trabzonspor'da başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Yener, "Olcan'ın hem Trabzonspor'a, hem de Türk futboluna hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Olcan'ın Trabzonspor'da son derece başarılı bir futbol yaşantısı olacağına inanıyorum. Hem futbol kariyeri, hem kişisel olarak ahlaki yönden de son derece değer verdiğimiz bir oyuncu. Umuyorum Trabzonspor'da başarılı günler yaşayacak" diye konuştu.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow