hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    The Darkness II'den iki sürpriz

    The Darkness IIden iki sürpriz
    expand

    The Darkness™ II’de bulunacağı açıklanan yeni co-op deneyiminin ardından oyunun Türkiye’de ön siparişe açıldığı duyuruldu ve oyunun Co-Op videosu Türkçe altyazı ile yayınlandı.

    Zengin online modda benzersiz silahlar, dövüş stilleri ve dört yeni karakterle senaryoya dayalı oynanış için geri sayım başladı. The Darkness II, tek kişilik hikayeye paralel olarak ilerleyen ve yüksek tempolu co-op deneyimi “Vendettas” içeriği ile oyunseverleri büyülemek için yola çıktı. Dört kişiye kadar oynanabilecek olan Vendettas oyuncuların her biri kendine özgü Darkness silahına sahip dört karakterden birini seçerek tehlikeli ve kanlı bir yolculuğa çıkmalarını sağlayacak. Vendettas, her bir karakterin Jackie Estacado’nun Brotherhood’u alt etme yolculuğundaki hayati rollerini ortaya serecek.

    Jackie’nin tek kişilik anlatımındaki önemli noktalarla paralel ilerleyecek olan Vendettas, tematik olarak tek kişilik hikayeye bağlanırken benzersiz, paralel görevler sunarak The Darkness II evrenini genişletecek. Dört oyuncu bir arada The Darkness II hikayesine katılacak ve ana hikayede yer almayan çeşitli ortamları keşfedecekler.

    Vendettas ayrıca dört karakter için de çok boyutlu senaryolarda değişken savaşlar sunacak. Her karakter düşmanlarını mümkün olan en vahşi şekillerde öldürmek için benzersiz savaş yeteneklerine sahip olacak. Oyuncular karanlık gücü kullanabilen Inugami, Shoshanna, Jimmy Wilson ve J.P. DuMond karakterleri arasından seçim yapabilecekler.

    The Darkness II Ön Siparişe Açıldı

    Yılın heyecanla beklenen korku-aksiyon oyunu The Darkness II ön siparişe açıldı! Oyunun içerdiği eşi benzeri görülmemiş şiddet unsurları içinizdeki karanlığı ortaya çıkaracak. Ön sipariş gerçekleştiren tüm oyunculara sınırlı sayıda üretilen metal kutu ve oyunun ekstra içerik barındıran Limited Edition versiyonu sağlanıyor. The Darkness II, Aralgame, D&R, Mavi Bilgisayar, Over Game ve Vatan Computer gibi birçok nokta tarafından ön siparişe açıldı.

    The Darkness II 2007’nin milyon satan oyunu The Darkness’ın devam oyunudur ve oyuncuların bir yandan iki silahıyla ateş ederken, diğer yandan Şeytan Kollarıyla nesneleri ve düşmanları yarmasını, tutmasını ve fırlatmasını sağlayan Quad-Wielding™ ile benzersiz bir savaş mekaniği sunmaktadır. Oyun ışığa karşı karanlığın tematik öğeleri, derin ve sürprizlerle dolu hikayesi ve çizgiroman kökenlerine sadık kalan, el çizimi grafik tekniğiyle ön plana çıkmaktadır.

    The Darkness II Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 10 Şubat 2012’de dünya genelinde satışa çıkacaktır.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow