hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsung Smart TV CNN TÜRK uygulaması yayında

    Samsung Smart TV CNN TÜRK uygulaması yayında
    expand

    Samsung ve CNN TÜRK işbirliği ile yayına giren uygulama ile tüm CNN TÜRK videolarına ve son dakika haberlere Smart TV ile ulaşabileceksiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Satışları ile dünyada bir numara olan Samsung Smart TV, internet ve televizyon içeriğini bir araya getirerek televizyon izleme alışkanlığına yeni bir boyut kazandırıyor. Samsung Smart TV ve CNN TÜRK ortaklığıyla geliştirilen uygulama ile CNN TÜRK haber ve içeriklerine Smart TV ile ulaşmak artık mümkün olacak.

    CNN TÜRK uygulamasıyla, Türkiye ve dünya gündemindeki önemli haber ve son dakika gelişmeleri anında izleyebilir, gündemi yakalayabilirsiniz. Yine uygulamada sunulan popüler videolarda ise internet gündeminde herkes tarafından en çok izlenen ve paylaşılan videolara ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. Bunlara ek olarak CNN TÜRK yayın akışı ve hava durumuna da yine bu uygulama üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

    Samsung Smart TV sosyal medyadan bankalara, şans oyunları sitelerinden döviz kurlarına kadar birçok farklı içeriğe TV üzerinden ulaşmayı olanaklı hale getiriyor. Aynı zamanda Samsung Smart TV sahipleri normal yayın akışı sırasında kaçırdıkları televizyon programlarını da diledikleri zaman izleme ayrıcalığına sahipler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow