hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İyi olacak doktorun teknoloji ayağına geliyor!

    İyi olacak doktorun teknoloji ayağına geliyor
    expand

    Firmalara özel teknolojik çözümler üreten OpenAgenda, sağlık sektöründe faaliyet gösteren ve büyümeyi hedefleyen işletmelere sunduğu interaktif randevu sistemiyle verimlilik ve zaman tasarrufu sağlarken, internet reklamlarıyla daha fazla ve düzenli randevu alma imkanı sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hastaların ihtiyacı olan hizmet ile ilgili randevuyu internet üzerinden alabilmeleri için OpenAgenda Interaktif Randevu Sistemi kullanmaları yeterli oluyor. İnternet üzerinden 7 gün 24 saat asistanlık hizmeti veren şirket, işletmelerin bilinirliğini internet reklamlarıyla destekleyerek, tüm potansiyel hastalara ulaşmaya odaklanmış bir iletişim sunuyor.

    Sağlık sektörünün kalbi internette atıyor!

    Tüm dünyada giderek artan internet kullanımında Türkiye, 23.1 milyonluk bireysel kullanıcı ile Avrupa’da 3. ve Facebook’ta 30.473.280 kullanıcı ile dünya sıralamasında 5. sırada yer alıyor. İnternet sayesinde sağlık alanında yıllardır yaşanan randevu alma güçlüğü, uzayan bekleme saatleri ve zaman planlamalarındaki sıkıntılar mazide kalıyor. Sağlık Bakanlığı verileri gösteriyor ki, randevu almak için her gün hastanelere başvuran 1 milyon 200 bin kişinin %70’i işlemlerini internet üzerinden yapıyor.

    Sağlık sektöründe erken adım hayat kurtarıyor!

    Türkiye’de, 1.500’ün üstünde özel klinik ve poliklinik bulunuyor. 24.000’den fazla hekim ve yaklaşık 13.000 diş hekimi özel sektörde hizmet verirken, özel kliniklerde ve tıp merkezlerinde yılda 37 milyondan fazla randevu alınıyor. Özel hastanelerde ise bu sayı 44 milyonu buluyor. şirket, hızla büyüyen özel sağlık sektöründe bir adım öne geçmek isteyen işletmeler için zamanı daha verimli hale getiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 gün 24 saat internet üzerinden hizmet veren şirket, günün hangi saatinde olursa olsun, hastalığını ya da hastalığının belirtilerini Google’a yazan kişilerin internet sitenize ulaşmalarını ve birkaç dakika içinde şirket ile kendileri için en uygun zamanı seçerek sizinle buluşmalarını sağlıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow