hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Asus Battlefield 3 hediye ediyor

    Asus Battlefield 3 hediye ediyor
    expand

    ASUS’un ROG Rampage IV Formula anakartları, Battlefield 3 hediyeli olarak piyasaya sunuluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ASUS, ROG Serisinin Rampage III Black Edition başarısı ile birlikte yeni neslin oyun odaklı anakartlarını sunmaya devam ediyor. Rampage IV Formula ve Rampage IV Formula/Battlefield 3™ paketi, en iyi oyun deneyimini yaşatabilmek üzere ortaya çıktı. Rampage IV Formula serisi Intel®’in yeni çipsetinin özel ses ve LAN oyun çözümü ile birlikte geliyor.

    SupremeFX III™ ve GameFirst teknolojisi ile birlikte Intel Gigabyte Ethernet, kullanıcılara şimdiye kadar görülmemiş hız ve sürükleyicilikte oyun oynama keyfi sunuyor. 4 Way NVIDIA® ve AMD CrossFireX™ yüksek grafik performansı ve overclock imkanı sağlarken, diğer oyun anakartlarına göre rakipsiz olma özelliği sunuyor.* Tüm bunlara ilave olarak, Rampage IV Formula’nın özel Battlefield 3™ görseli ile paketlenmiş kutuları EA Game’s’in ödül kazanmış son oyunu “First Person Shooter” Battlefield 3™’nin full versiyonu hediyeli.

    Kaliteli ses

    Yeni SupremeFX III™ ses tasarımı ile güçlendirilen Rampage IV Formula titizlikle seçilmiş olan 1500UF kapasitör ile donatılmış 8 kanal HD surround ses sistemine sahip. Gelişmiş SupremeFX Shielding™ teknolojisi, analog ses sinyallerini hiçbir ses karışıklığına sebep olmadan olağanüstü netlikte ve yüksek duyarlılıkta ortaya çıkarıyor. EAX® Advanced HD 5.0, Creative® ALchemy and THX® TruStudio™ PRO gibi ses endüstrisi standartlarını destekleyen Rampage IV Formula, PC’inizde canlı performanslar, filmler ve stüdyo kayıtları için müthiş ses deneyimi oluşturuyor. Sound Blaster® X-Fi MB2 ile birleştirildiğinde, Supreme FX III ™, en gerçekçi sesleri duyacağınız, beklentinin üzerinde bir oyun deneyimi yaşamak için harika bir seçim oluyor.

    GameFirst

    Sunmuş olduğu eşsiz ses çözümünün yanı sıra, Rampage IV Formula, çoklu grafik kartlarını destekleyerek kullanıcılara en iyi seçimi sunuyor. Son kararı oyuncuların vermesi için 4-way NVIDIA® SLI™ ve AMD CrossFireX™ yapılandırması ile gelen Rampage IV Formula, yeni jenerasyon oyunların kurulumu için gerekli en son teknolojiye sahip grafikleri kusursuzca sağlıyor.

    En hassas online oyunun bile rahatlıkla oynanabilmesini sağlamak için, Intel® Gigabyte Ethernet ile donatılmış olan Rampage IV Formula ışık hızında bir bağlantı için, ROG GameFirst teknolojisi ile birlikte iyileştirilmiş. GameFirst teknolojisi ayrıcalığı ile yükleme ve diğer bilgisayar programları çalışırken dahi önceliği oyun datalarına veriyor ve network trafiğini düzenliyor.

    Battlefield 3™ Paketi

    Battlefield 3™ resminin yer aldığı Rampage IV Formula’nın özel olarak paketlenmiş kutularında EA™ Game’s’in en yeni ve en iyi oyunlarından biri olan Battlefield 3™ hediye. Eşsiz bir multiplayer oyunu olan Battlefield 3™’ü oynarken arkadaşlarınızla takım kurarak geniş haritalar üzerinde bütün savaş araçlarını yönetebilirsiniz. Ayrıca tek başınıza da oynayarak en cesur nişancı siz olabilirsiniz. 60’a aşkın alanda ödül kazanmış Battlefield 3™ yılın en çok beklenen “First Person Shooter” oyunu oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow