hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marsel İlhan, Federer'le antrenman yaptı

    Marsel İlhan, Federerle antrenman yaptı
    expand

    Amerika Birleşik Devletleri'ndeki turnuva serisine devem eden milli tenisçi Marsel İlhan, tenisin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu ve yaşayan efsanesi olarak kabul edilen Roger Federer ile Montreal'de Roger's Cup turnuvası kortlarında büyük bir seyirci kitlesi önünde antrenman yaptı.

    Montreal ATP 1000 eleme son maçta şanssız bir şekilde yenilip ana tablo şansını yitiren Marsel İlhan, ATP 1000 Cincinati ve Amerika Açık öncesi antrenmanlarına hocası Can Üner ile birlikte yoğun bir şekilde devam ediyor. ATP seviyesinde ülkemizi sadece tenis oyunuyla değil, karakteri, disiplini, çalışkanlığı yani sadece kort içi değil kort dışında da başarıyla temsil eden Marsel İlhan ve ekibinin antrenman taliplileri de giderek artıyor ve ciddileşiyor.

    Geçtiğimiz hafta Victor Troicki, Nicolas Almagro, Gael Monfils ve daha pek çok isimle antrenman yapan İlhan, dün akşam Roger Federer ile korttaydı. Antrenman sırasındaki dinlenmelerde ve sonrasında hem Marsel hem de Türkiye hakkında pek çok şey soran Federer en kısa sürede ülkemize gelmek istediğini ama Türkiye'de kendisinin katılabileceği seviyede bir turnuva olmadığı için ancak tatil amaçlı gelebileceğini, Marsel'i turnuvalarda takip ettiğini, Türk tenisi adına çok önemli bir görev üstlendiğini, başarılı bulduğunu anlattı.

    Ayrıca futbolla yakından ilgilendiğini, Avrupa ve Dünya Kupası eleme gruplarında kendi ülkesi İsviçre'nin sık sık Türkiye ile eşleştiğini ve maçları da seyrettiğini açıkladı. Çok sıcak ve samimi bir havada geçen antrenman ve sohbette Federer'in antrenörü Paul Annacone da vardı. O da Marsel'in koçu Can Üner ile bilgi alışverişinde bulundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow