hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eskişehir'de döner bıçaklı kavga: 1 ölü

    Eskişehirde döner bıçaklı kavga: 1 ölü
    expand

    Eskişehir'de 18 yaşındaki genç, bar çıkışında alkolün etkisiyle tartıştığı arkadaşını döner bıçağıyla öldürdü. Cinayet zanlısı daha sonra polis tarafından yakalandı.

    Olay, dün saat 22.30'da Kırmızıtoprak mahallesi Eskiçeşme sokakta meydana geldi.

    Sefa Vurucu ile Yılmaz Sarıçiçek Basın Şehitleri caddesi'ndeki bir barda içki içip sohbet etti.

    Daha sonra bardan çıkan Vurucu ile Sarıçiçek arasında, alkolün etkisiyle tartışma çıktı.

    Kavgaya dönüşen olayda Sefa Vurucu, Yılmaz Sarıçiçek'i kalbinin altından ve sol kalçasından döner bıçağıyla yaralayıp kaçtı.

    Tıp öğrencisi yardıma koştu

    Yerde kanlar içerisinde yatan Yılmaz Sarıçiçek'e ilk müdahaleyi gürültüler üzerine dışarı çıkan ve tatil için aynı sokakta oturan ailesinin yanına gelen Bulgaristan Varna Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Duygu Kefal yaptı.

    Üniversiteli Duygu, önce yaralının nabzının kontrol etti, ardından gömleğini açarak yarasına baktı ve komşulardan istediği bir havluyu yaranın olduğu yere tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı.

    Kısa sürede olay yerine gelen 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOÜ) Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz Sarıçiçek doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü.

    Zanlı yakalandı

    Olay yerinden kaçan Sefa Vurucu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sefa Vurucu'nun daha önceden yaralama ve polise mukavemet suçlarından, ölen Yılmaz Sarıçiçek'in ise fuhuşa aracılık etmek suçundan suç kaydı bulunduğu belirtildi.

    Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olay yerinde bir adet döner bıçağı bulduklarını, gözaltına alınan şüpheli Sefa Vurucu'nun sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow