hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ölümden önceki son anlar

    Ölümden önceki son anlar
    expand

    Ekranların sempatik ismi Defne Joy Foster dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Türkiye'nin ilk VJ'lerinden olan 32 yaşındaki Foster'ın ani ölümü herkesi şoke etti. Astım hastası olan ünlü sunucunun 'solunum yetmezliğine bağlı kalp krizi'nden öldüğü tahmin ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akşam gazetesinin haberine göre SHOW TV'de yayınlanan 'Yok Böyle Dans'ta yarışan ve geçen pazar günü elenen Defne Joy Foster'ı ölüme götüren olaylar zinciri şöyle gelişti:

    - Öğle saatlerinde Akmerkez'de gezen Defne Joy Foster, 15.00 sıralarında oyuncu İnci Türkay'la Nişantaşı'nda karşılaştı. Sohbet eden ikiliden Foster, evinin yolunu tuttu.
    - Saat 22.00 sıralarında eşini arayan Defne Joy Foster, Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi.
    - 'Yok Böyle Dans'taki partneri Rick Rose ve birkaç arkadaşıyla 'Eelence' adlı mekana gitti. Burada Tolga Karel'le karşılaştı, beraber eğlenip dans ettiler.
    - 'Eelence'nin sahibi Özgür Aras, 01.30'da mekanı terk ederken Defne Joy Foster'ın masasına gitti, ikili fotoğraf çektirdi. Aras'ın yakın arkadaşı olan Foster, 'Seni çok seviyorum bunu sakın unutma' dedi.
    - İlerleyen saatlerde Ahmet Altan'ın oğlu, Taraf Gazetesi Yazıişleri Müdürü Kerem Altan'la tanışan Defne Joy Foster'ı, mekandan çıkarken gören Tolga Karel, 'Eve git dinlen' dedi.
    - Foster ve Altan, yanlarında iki arkadaşıyla birlikte mekandan ayrıldı. Arkadaşlarını taksiyle evlerine bırakan ikili, Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evine gitti.
    - Bir süre sonra öksürük nöbeti tutan Defne Joy Foster, astımı olduğunu söyleyerek yiyecek bir şeyler istedi. Kerem Altan, ekmek ve zeytin verdikten sonra doktor bulmak için dışarı çıktı. Evinin yakınında bulunan iki özel polikliniğe giden Altan, poliklinikler kapalı olduğu için hızla adımlarla eve geri döndü. 
    - Evde baygın halde yatan Defne Joy Foster'ı gören Kerem Altan, bir özel ambulans firmasını aradı. 8 dakika sonra gelen sağlık görevlileri, Foster'ın hayatını kaybettiğini söyledi.

    Çaresizliğin görüntüleri
    DEFNE Joy Foster'in fenalaşması üzerine, doktor aramaya çıkan Kerem Altan'ın görüntülerini AKŞAM ele geçirdi. Altan, önce bir polikliniğe gidiyor ancak burada doktor bulamayınca panik halinde koşmaya devam ediyor ve üç dakika sonra başka bir polikliniğe gidiyor. Burada da polikliniğin kapalı olduğunu gören Kerem Altan, camı yumrukluyor. İçeriden gelen bir görevliyle kısa bir konuşma yaptıktan sonra sağlık ekibi olmadığını öğrenince panik halde hastaneden koşarak ayrılıyor.

    05.57.00: Doktor bulamayan Kerem Altan poliklinikten çıkıyor.
    06.00.00: İkinci polikliniğe geliyor.
    06.00.30: Kapının kapalı olduğunu gören Altan, cama vurarak içeridekilerin dikkatini çekmek istiyor.
    06.00.50: Bir görevli kapıyı aralayarak ne olduğunu soruyor. 
    06.01.00: Altan, telefonla konuşarak hızla hastaneden tek başına uzaklaşıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow