hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasta nakil aracı kaza yaptı: 2 ölü

    Hasta nakil aracı kaza yaptı: 2 ölü
    expand

    Bursa'nın Orhangazi ilçesinde diyaliz hastalarını taşıyan aracın servis minibüsü ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

    Kaza bu sabah saat 09.00 sıralarında Gemlik-Orhangazi Karayolu Asil Çelik Fabrikası yakınlarında meydana geldi.

    Bülent Ağaoğlu'nun kullandığı, Orhangazi'de faaliyet gösteren diyaliz merkezine hasta taşıyan 10 N 2749 plakalı nakil aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen bir firmanın işçilerini taşıyan Haluk Ertekin'in (53) kullandığı 16 S 7567 plakalı servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

    Sürücü Haluk Ertekin ile hasta nakil aracında bulunan 4 çocuk babası Ahmet Tiryaki'nin (73) olay yerinde yaşamlarını yitirdiği kazada her iki araçta bulunan sürücü Bülent Ağaoğlu (55), Remziye Ataç (57), Kıymet Ömürlü (52), Mine Saat (30), Nedim Şeker (46), Mehmet Arslan (29), Cemal Şener (35), Esra Kurt (18), Özcan Gün (37), Mehmet Ali Tuna (34) Engin Saat (33), Merve Karakuş (20), İlhan İri (47), Fatih Sarıuoğlu (30), Serhat Çolak (36), Emre Bağcı (29) ve Enver Karacan (45) yaralandı.

    Ambulanslar ile Orhangazi v ve Bursa Devlet Hastaneleri'ne kaldırılan yaralılardan Emre Bağcı ile Remziye Ataç'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow