hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 hafta boyunca tecavüz ettiler!..

    1 hafta boyunca tecavüz ettiler..
    expand

    İstanbul Maltepe'de 16 yaşındaki bir kızı bir hafta boyunca eve kapatıp taciz ve tecavüz ettikleri iddia edilen 5'i 18 yaşından küçük 7 kişi tutuklandı.

    Maltepe'de oturan ilköğretim okulu mezunu 16 yaşındaki N.G, iddialara göre tanıştığı erkek arkadaşı tarafından çekilen fotoğraflarının ailesine gösterileceği şantajıyla Maltepe'de bir eve götürüldü.

    İddialara göre bu evde bir hafta boyunca zorla tutulan N.G'ye erkek arkadaşı ve onun arkadaşı olan 6 kişi taciz ve tecavüz etti.

    Bir hafta sonra zorla tutulduğu evden serbest bırakılan N.G, perişan halde ailesinin yanına döndü. N.G'nin olanları ailesine anlatmasının ardından N.G ve ailesi polise giderek, kendisine tecavüz edenlerden şikayetçi oldu.

    Polis ekipleri N.G'ye taciz ve tecavüz ettiği ileri sürülen 5'i 18 yaşından küçük 7 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından Kartal Adliyesi'ne sevkedildi.

    Kartal Adliyesinde cumhuriyet savcısınca sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen 5'i 18 yaşından küçük 7 zanlı tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.

    Yakınları saldırdı

    7 şüpheli, mahkeme salonunun bulunduğu adliye içindeki başka bir binaya götürülürken genç kızın yakınlarının saldırısına uğradı. Polis, olayları güçlükle engelledi. Şüpheliler yaşanan arbedenin arasında binaya sokuldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow