hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Sigara mı içiyordun?' deyip, eşini dövdü

    Sigara mı içiyordun deyip, eşini dövdü
    expand

    Muğla'nın Yatağan ilçesinde 28 yaşındaki Adile Çakır, sigara içtiğini ileri süren eşi tarafından 5 yaşındaki oğlunun gözü önünde sopayla dövülüp, annesinin kapısının önüne bırakıldı. Genç kadın, olaydan sonra kaçan eşinden şikayetçi oldu.

    Yatağan'a bağlı Mesken Köyü'nde yaşayan çiftçi 33 yaşındaki Yavuz Çakır, dün saat 09.00 sıralarına markete gidip, bira aldıktan sonra evine döndü.

    İddiaya göre, bira içmeye başlayan Yavuz Çakır bu sırada doldurduğu soba kovasıyla bahçeden gelen eşi Adile'ye, "Dışarda sigara mı içiyordun?" diyerek, 5 yaşındaki oğullarının gözü önünde sopayla vurmaya başladı.

    Sigara içmeyen genç kadın, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine gelen sopa darbeleriyle bayıldı.

    Yavuz Çakır, daha sonra iki çocuğunun annesi, 10 yıllık eşini kayınvalidesi Nazife Can'ın evine götürüp, kapının önüne bıraktı.

    Evin önünden ayrılırken rastladığı kayınvalidesine 200 TL veren Yavuz Çakır iddiaya göre, "Kızını dövdüm. Hastaneye götürürsün" dedikten sonra, kaçtı.

    "Ölüyorum sandım"

    Anne Nazife Can, kapısının önünde bulduğu kızını ağabeyi Hasan Öztekin ile Kavaklıdere İlçe Hastanesi'ne götürdü.

    Genç kadın buradaki ilk tedavinin ardından Muğla Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede bir süre gözlem altında tutulan Adile Çakır, daha sonra taburcu edildi.

    Dayısı Hasan Öztekin'in Salkım Köyü'ndeki evine sığınan Adile Çakır, kendisini döven eşi hakkında Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulundu.

    Jandarmada ifade verirken gözyaşlarını tutamayan Adile Çakır, eşinin daha önce de birçok kez kendisini dövdüğünü belirterek, "Ancak, hiç şikayetçi olmadım. Sonunda hastanelik etti. ölüyorum sandım. Artık canıma yetti. Cezası neyse çeksin" dedi.

    Jandarma, öfkeli kocanın yakalanması için çalışma başlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow