hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tacizci üvey babasından şikayetçi "olamadı"

    Tacizci üvey babasından şikayetçi olamadı
    expand

    Samsun'da beşinci eşinin 13 yaşındaki kızı Ç.K.'ya asansörde cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen üvey baba, üvey kızının kendisine iftira atığını ileri sürdü. Önce üvey babasından şikayetçi olan Ç.K. daha sanra ifade değiştirerek, "Beni dövdüğü için böyle bir yalan söyledim" dedi.

    Atakum ilçesi Cumhuriyet mahallesinde geçen yıl aralık ayında Ç.K.'yı parkta ağlarken gören polisler ne olduğunu sordu.

    Küçük kız, üvey babası Sabri K.'nın kendisini asansörde sıkıştırıp elle tacizde bulunduğunu ve tecavüz etmek istediğini söyleyince Çocuk Şubesi'ne götürüldü.

    Burada ifadesi alınan Ç.K, üvey babasından şikayetçi oldu.

    Üvey babaya 15 yıl hapis istemi

    Bunun üzerine gözaltına alınan Sabri K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakılırken hakkında Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    Dün ilk kez hakim karşısına çıkan Sabri K., üvey kızının yalan söylediğini ileri sürerek, "Beşinci eşimin kızı olan Ç.' yi nüfusuma kaydettim. Erkeklerle gezip dolaşıyordu. Yanlış hareketlerinden dolayı kendisini uyarmak istedim ve tartışırken tokat attım. Erkek arkadaşlarıyla gezmesini engellediğim için bana iftira atıyor" dedi.

    "Bana tokat attığı için yalan söyledim"

    Duruşmaya katılan Ç.K. da, önceki ifadelerinde yalan söylediğini belirterek, "Erkek arkadaşlarımla geziyor ve eve geç geliyordum. Olay günü de akşam saatlerinde üvey babamla asansörde karşılaştık. Bu konuda yine aramızda sorun çıktı. Bana tokat attı. Ben de ağlayarak parka gittim. Bu sırada polisler geldi. Ne olduğunu sorunca ben de ondan kurtulmak için böyle bir yalan söyledim. Üvey babam beni taciz etmedi" dedi.

    Anne: "Eşim suçsuz"

    Duruşmaya katılan küçük kızın annesi 30 yaşındaki Fatma K. da, eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, "Böyle bir şey yapacak insan değildir. Kızım 1 aylıktı, eski eşimden ayrıldım ve Sabri ile evlendim. Onu kızı gibi görür ve kollar" diye konuştu.

    Mahkeme, Ç.K.'nın olay nedeniyle ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow