hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erkek yeğenine 1 yıl tecavüz etmiş!

    Erkek yeğenine 1 yıl tecavüz etmiş
    expand

    Denizli'de, 10 yaşındaki erkek yeğeni M.B.'ye bir yıldır tecavüz ettiği ileri sürülen inşaat işçisi 35 yaşındaki F.B. gözaltına alındı.

    Aktepe mahallesinde ailesiyle oturan 15 yaşındaki F.N.B., geçen cumartesi günü iddiaya göre, amcası F.B.'yi, evlerinde kardeşi ilköğretim okulu öğrencisi M.B.'ye tecavüz ederken yakaladı.

    F.N.B., gördüklerini annesi N.B.'ye anlattı. Şoke olan N.B., polise başvurup F.B.'den şikayetçi oldu.

    Şikayet üzerine M.B.'nin ifadesine başvuruldu.

    M.B.'nin ifadesinde, yaklaşık bir yıl boyunca amcasının tecavüzüne uğradığını belirterek, "Amcam alt katımızda oturuyordu. Bazen uyuduğumda beni kucaklayıp, alt kata götürüp tecavüz ediyordu. Her fırsatta sürekli para ve çikolata verip, tecavüz etti. Bir gün beni ormanlık alana götürüp, bir bıçak ve çuval gösterdi. Olanları birine anlatmam halinde öldürüp, cesedimi baraja atacağını söyleyip tehdit etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim" dediği belirtildi.

    Dayıları saldırmak istedi

    Polis bekar olan F.B.'yi gözaltına aldı.

    F.B.'nin polisteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği kaydedildi. F.B. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. F.B., adliyeye sevk edilirken M.B.'nin dayıları saldırmak istedi.

    Polisler F.B.'yi güçlükle öfkeli kalabalığın yanından uzaklaştırarak, adliye binasına soktu.

    Gözü yaşlı anne N.B., kayınbiraderine lanet yağdırıp, "Böyle insanları cezaevinde beslemeyip, asmalılar. Bir de 'Amca, baba yarısı' derler. Yazıklar olsun böyle amcaya. Bu olay yüzünden oğlumun psikilojisi bozuldu. Sürekli ağlıyor. Ruh hali çok kötü. Kendisine zarar vermesinden endişe ediyorum" dedi.

    Babası da inşaat işçisi olan M.B.'nin, dayıları tarafından psikolojik tedavi görmek üzere bir süreliğine İzmir'e götürüleceği belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow