hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kıskanç kocadan 51 bıçak darbesi!

    Kıskanç kocadan 51 bıçak darbesi
    expand

    Samsun'un Bafra İlçesi'nde 65 yaşındaki İbrahim K., 4 aylık eşi 38 yaşındaki Fikriye K.'yı ekmek bıçağıyla 51 kez bıçaklayarak öldürdü.

    Olaydan sonra zanlı polise giderek teslim oldu.

    İlk ifadesinde, "Eşimi kıskanıyordum. Dışarıda gezmesini istemiyordum. O nedenle tartışıp öldürdüm" dedi.

    Olay dün gece 23.30 sıralarında Samsun'Un Bafra İlçesi Gazi Paşa Mahallesi Türk Ocağı Sokak'ta meydana geldi.

    İbrahim K., eşinin ölmesi üzerine 4 ay önce yakınlarının tavsiyesi ile Bulgar göçmeni Fikriye K. ile ikinci evliliğini yaptı. İşçi emeklisi olan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen İbrahim K. dün akşam eve geç geldi.

    İddiaya göre eşinin dışarıda gezmesini kıskanan öfkeli koca bu nedenle Fikriye K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine gözü dönen İbrahim K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla dört aylık eşini bıçakladı.

    Hırsını alamayan koca, kanlar içerisinde yerde yatan karısına 51 bıçak darbesi vurdu. Kadının çığlık sesleri üzerine komşuları evin önünde toplandı. Fikriye K. olay yerinde can verdi.

    İbrahim K. ise polis merkezine giderek teslim oldu. Polisteki ilk ifadesinde güçlükle konuşan zanlı, "Onu çok kıskanıyordum. Dışarıda gezmesini de istemiyordum. Ama beni dinlemeyip dışarı çıkıyordu. Bu nedenle tartışıp öldürdüm" dedi.

    Mahalle sakinleri, İbrahim K.'nın ilk eşinin bir süre önce öldüğünü, bu nedenle yakınlarının tavsiyesi ile Fikriye K. ile evlendiğini ifade etti.

    Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow