hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Twitter'da Bakan Şimşek'e Gaziantep sitemi

    Twitterda Bakan Şimşeke Gaziantep sitemi
    expand

    Seçim bölgesi Gaziantep'ten memleketi Batman'a kaydırılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, adaylığı açıklandıktan sonra Twitter hesabından hemşehrilerine "Batman milletvekili adayı olmaktan fevkalade mutluyum" mesajı gönderince, Gaziantepli bir takipçisi, "Sayın Bakan bizi sevmediniz mi? Alınıyoruz" diye esprili bir sitem mesajı gönderdi.

    Şimşek, adaylığının memleketi Batman'dan açıklanması üzerine, twitter.com/memetsimsek adresli hesabından "Sevgili dostlar, uzun bir ayrılıktan sonra hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi bugün adaylarla ilgili listeler belli oldu. Bugün itibarıyla Batman Milletvekili adayı olmaktan fevkalade mutlu oldum" mesajını gönderdi.

    Bu mesaja Şimşek'in takipçilerinden Antep Arena isimli kullanıcı, "Sayın Bakanım, bizi sevmediniz mi? Alınıyoruz" mesajı gönderdi. Ancak, kalabalık bir takipçisi olan Şimşek, bu tür sitem mesajlarına yanıt vermedi.

    Önce Gaziantep, şimdi Batman

    Aslen Batman'ın Gercüş İlçesi'ne bağlı Sason Köyü nüfusuna kayıtlı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mesajlarının devamında, doğduğu topraklara hizmet misyonuyla dönmenin ve hemşehrilerine hizmet edebilme şansını yakalamanın sevinç ve gururunu yaşadığını vurgulayarak şunları yazdı:

    "Ülkemizin değişim ve dönüşüm sürecine yaptığım katkı kadar, Gaziantep'in de ülkenin parlayan yıldızı olması için tam gayret gösterdim. Gaziantep'te kısa süre içerisinde takım arkadaşlarımla yaptığımız çalışmalar, şehrin önemli bir cazibe merkezi haline gelmesine neden oldu.

    Aynı sürecin Batman başta olmak üzere bölgeyi de içine alacak şekilde daha geniş bir kalkınma hamlesine dönüşeceğine olan inancım tamdır. Açılan bu yeni sayfada memleketimizin nadide bir köşesinde hizmet edecek olmanın heyecan ve mutluluğu içerisindeyim.

    Aynı azimle, aynı irade ve vizyonla kendi memleketimde yeniden sahaya çıkmak benim için çok duygu yüklü. Sevdiklerimle, dostlarımla, arkadaşlarımla yeniden kucaklaşma imkanı bulmak çok sevindirici. Baba ocağından aday olmam vesilesiyle sevincimi, heyecanımı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize tekrar selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."

    "Bizi unutmayın Sayın Bakan"

    Batman'a gideceği için sevindiğini yazan Bakan Şimşek'e önce esprili sitem mesajı gönderen 'Antep Arena' adlı takipçisi, daha sonra ise, "Sayın Bakan, Antep'ten aday olmadığınız için çok üzüldük. Biz sizi çok sevdik. Gaziantep sizi sevdi. Biz sizi unutmayacağız. Siz de umarım biz unutmazsınız" mesajını paylaştı.

    Şimşek'in çok sayıda twitter izleyicisi de Maliye Bakanı'na Gaziantep'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, başarı dileğinde bulundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow