hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erzurum'da lapa lapa kar yağdı!

    Erzurumda lapa lapa kar yağdı
    expand

    Erzurum'da bir gün süren sıcak hava yerini yeniden soğuğa bıraktı. Dün 20 dereceye yükselen sıcaklık, bugün sıfır dereceye kadar düşerken, kentte sabah saatlerinde lapa lapa kar yağdı. Antalya'da ise 20 dakika süren dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

    Orta Akdeniz üzerinden gelen hava dalgasının etkisi altına giren Erzurum'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, kısa süre sonra yerini yağmura bıraktı.

    Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre bugün ve yarın etkili olacak yağmur, cuma günü azalacak.

    Meteoroloji yetkilileri, kentte 19 Nisan günü 20 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığının bir günde sıfıra indiğini belirtti.

    Bugün en yüksek sıcaklığının ise 8 derece olması bekleniyor.

    Antalya'da 'dolu' şoku!

    Antalya'da ise 20 dakika süren dolu yağışı, Döşemealtı İlçesi'nde etkili oldu. 5 köydeki ekili alanlar ve narenciye ağaçlarında hasara yol açan dolu yağışı nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi'ndeki birçok işyerini su bastı, çok sayıda araç da yolda kaldı.

    Bölgede büfe işleten Kamil Işık, yağışın bir anda başladığını, o sırada insanların kaçacak yer aramaya başladığın söyleyerek, "Müthiş bir gürültü ile yağan doluyu ömrümde ilk kez görüyorum. Yurtpınar çiftçisinin yaşadıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Bir anda ortalık toz duman oldu" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow