hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li adayın seçim aracına saldırı

    CHPli adayın seçim aracına saldırı
    expand

    Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde, CHP'nin Sakarya ikinci sıradaki milletvekili adayı Gürkan Canol'un seçim propogandasında kullandığı minibüsün lastiği gece kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi, parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı da bıçakla tahrip edildi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sakarya 2'nci sıra Milletvekili Adayı Gürkan Canol'un fotoğraflarının üzerinde bulunduğu minibüs, gece, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce tahrip edildi.

    Sabah fark edilen saldırıda, minibüsün lastiğinin bıçakla kesildiği, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının da bıçakla çizildiği görüldü.

    Saldırıyı kınayan CHP Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem, "Ferizli Mülki Amiri ve Emniyet görevlilerinin bu olayı bir an önce aydınlatmalarını ve faillerini bulmalarını bekliyorum. Bu eylemi yapanlar cesareti nereden ve kimlerden alıyorlar? Bu olaydan Ferizli halkını ayrı tutuyoruz. Ferizlililerin bu tür zihniyette olanlara gerekli cevabı 12 Haziran'da vereceklerine inanıyorum. Mülki amirlerin görevi sadece iktidar partisini kayırmak ve kollamak, diğer partililere duyarsız davranmak değildir. Kamu görevlisi olduklarını kendilerine hatırlatıyorum" diye konuştu.

    Erdem, saldırıyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow