hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    5 yaşındaki Fatma'yı öldürüp sokağa attılar!

    5 yaşındaki Fatmayı öldürüp sokağa attılar
    expand

    Gaziantep'te geçen pazar günü gittiği düğünde kaybolan ve ailesi tarafından kentin her tarafında aranan 5 yaşındaki Fatma Demir, dün gece evlerinin karşı sokağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

    Aydınlar Mahallesi 12 Nolu Sokak'ta 15 Mayıs'ta düzenlenen akrabalarının düğün töreninde, arkadaşları ile oynarken ortadan kaybolan Fatma Demir, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

    Küçük kızın bir simit fırınında çalışan babası 32 yaşındaki Zekeriya Demir ve annesi 29 yaşındaki Emine Demir kızlarının kaybolması üzerine polise haber verdikten sonra bastırdıkları broşürleri de kentin değişik bölgelerine asarak vatandaşlardan yardım istedi.

    Demir Ailesi, 2 çocuklarından biri olan kızları Fatma'nın sağlıklı bir şekilde bulunmasını umut ederken, küçük kız dün gece saat 00.00 sıralarında evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki karşı sokağının kenarında öldürülmüş olarak bulundu.

    Boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde durulan Fatma Demir'in cesedini gören ailesi ve yakınları, sinir krizleri geçirdi.

    Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken üzerinde kaybolduğu gün giydiği kıyafetleri bulunan küçük kızın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi içini Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, küçük kızı kaçıran ve öldürerek sokak ortasına atan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

    Tecavüze uğradı mı?

    Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı, vücudunda herhangi bir darp ve yara izi olup olmadığı yapılacak otopsi ile belirleneceği bildirildi.

    Mahalle sakinleri tedirgin

    Olayı duyan Fatma Demir'in yakınları eve akın ederken, anne Emine ile baba Zekeriya Demir yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

    Küçük kızın 3 yaşındaki kardeşi Mahmut ise olan bitenden habersiz bir otomobilin üzerinde oturarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bu arada olayın ardından mahalle sakinleri Fatma Demir'i kaçırdıktan sonra öldürüp sokağa bırakan kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Bunu yapanlar insan olamaz. Ne istediler küçücük kızdan. Bu caniler bir an önce yakalansın ve en ağır ceza verilsin. Hepimizin çocuğu var ve bir daha kimsenin başına gelmesin" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow