hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçim sonuçları CNNTurk.com'da

    Seçim sonuçları CNNTurk.comda
    expand

    Seçim sonuçları, 12 Haziran Pazar günü yasaklar kalktığı anda CNNTurk.com'dan açıklanacak. CNNTurk.com'u takip edin, seçim sonuçlarını ilk bilen siz olun.

    Türkiye'nin seçimine sayılı günler kala heyecan ve beklentiler artıyor. Seçmen de siyasetçi de 12 Haziran Pazar akşamına kilitlendi. Seçimden gelen ilk sonuçlar ise yine CNN Türk haberciliğiyle ekranlarınızda, bilgisayarınızda ve cebinizde olacak. 

    12 Haziran Pazar günü yasaklar kalktıktan sonra, Türkiye seçim sonucunu anında CNN Türk'ten ve CNNTurk.com'dan öğrenecek. A&G’nin yaptığı sandık başı anketi ve Adil Gür’ün ekibiyle sonuçlar CNN TÜRK ekranlarından ilan edilecek. 

    secim2011.cnnturk.com’da dakika dakika oy oranları ve harita üzerinde partilerin Türkiye geneli ile illere ve ilçelere göre oy dağılımı görülebilecek. 


    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Cnnturk.com kullanıcıları partilerin, il bazında 2007 genel seçimlerine oranla hangi noktaya geldiklerini görebilecekler. Yurdun her tarafından seçim haberleri de yine an be an Cnnturk.com'da olacak.

    Seçim Özel yayını; 17.00’de Ahmet Hakan’ın sunumuyla başlayacak, 22.30’da Hande Fırat ile sürecek. Konusunda uzman akademisyenler, gazeteciler, siyasetçiler ve sanatçılarla seçim sonuçları değerlendirilecek.

    Başak Şengül ve Nevşin Mengü seçim sonuçlarını dakika dakika aktaracak. 

    Ebru Baki gazetelerden canlı yayınlar yapacak. Seçim Özel yayınında Türkiye'nin dört bir yanından canlı bağlantılar olacak; Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Urfa, Bursa, İzmir, Trabzon'da, Adana, Mersin, Antalya'da CNN TÜRK muhabirleri gelişmeleri izleyecek, anı anına CNN TÜRK’te aktaracak. 

    Nereden takip edebilirsiniz?

    secim2011.cnnturk.com
    Mobil cihazlarınızdan
    iPhone ve iPad uygulamalarımızdan
    x92.5 CNN TÜRK Radyo'dan
    Canlı yayını ise yine http://video.cnnturk.com/canli-yayin 
     
    twitter.com/cnnturkcom
    facebook.com/cnnturkcom 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow