hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otomobilde infaz!

    Otomobilde infaz
    expand

    İstanbul Maltepe'de bir kişi seyir halinde bulunduğu otomobilin içinde, henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başka bir otomobilden açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

    Polis, cinayetin mahallede uyuşturucu satışı anlaşmazlığı yüzünden işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

    Cinayet, saat 00.30 sıralarında Esenkent Mahallesi Kani Paşa Caddesi'nde meydana geldi.

    Kız arkadaşıyla, 34 VG 5573 plakalı otomobille evine giden Ümit Ağdaş'a, arkadan hızla gelen plakası ve modeli alınamayan otomobilden ateş açıldı.

    Saldırı sonrası Ağdaş'ın otomobili kaldırıma çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ağdaş'ın, kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaşamını yitirdiğini belirledi.

    Ağdaş'ın, adı öğrenilemeyen kız arkadaşı ise bacağını sıyıran kurşun sonucu yaralandı. Olay yerinde 4 adet boş kovan bulan polis, otomobilde bulunan kızı tedavisinin ardından sorgulamak için polis merkezine götürdü.

    Öte yandan, Ümit Ağdaş'ın amcasının da geçtiğimiz ay bir kahvehanede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla bacağından vurulduğu belirtildi.

    Cinayet mahaline gelen Ümit Ağdaş'ın yakınları yeterli tedbir almadıklarını iddia ettikleri polisi suçladı.

    Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalara başlarken, olayı aydınlatabilmek için Ağdaş'ın yakınlarının ifadesine başvurulacağı belirtildi.

    Ceset yapılan incelemenin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow