hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MGK'da yeni dönem

    MGKda yeni dönem
    expand

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, bundan böyle Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) her toplantısının ardından TBMM Başkanı ve ana muhalefet partisi liderini bilgilendirerek görüş alışverişinde bulunacağı bildirildi.

    Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül, her MGK toplantısından sonra TBMM Başkanı ve anamuhalefet partisi liderini Çankaya Köşkü'ne davet edecek.

    TBMM Başkanı ve ana muhalefet liderini MGK toplantısına ilişkin bilgilendirecek olan Gül, görüş alışverişinde bulunacak.

    Bu kapsamda Gül, 19 Ağustos 2011 Cuma günü TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya gelecek.

    CHP'den yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın toplanacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra bilgilendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu cuma günü saat 14.30'da Çankaya Köşkü'ne davet etti" denildi.

    Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bugün açıklanan yeni Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) yarın saat 11.00'de ilk toplantısını yapacağı belirtildi.

    MYK'da, başta Cumhurbaşkanı Gül'ün daveti olmak üzere, yaşanan son gelişmelerin değerlendirileceği bildirildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow