hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan: Akıttıkları kanda boğulurlar

    Erdoğan: Akıttıkları kanda boğulurlar
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'de akan kanlar dursun istiyoruz. Zulümle abad olunmaz. Zulümle abad olmaya gayret edenler, akıttıkları kanda boğulurlar. Aynı şekilde Libya için dua ediyoruz. Libya'daki tüm kardeşlerimiz de o arzuladıkları güne an ve an yaklaşıyorlar" dedi.

    Erdoğan, Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattının açılış töreninde konuştu.

    Erdoğan, tüm vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Tüm milletimizin, İslam dünyasının, tüm insanlığın huzuruna, barışına vesile olmasını diliyorum" dedi.

    Erdoğan, şunları kaydetti: "Suriye'de akan kanlar dursun istiyorum. Zulümle abad olunmaz. Zulümle abad olmaya gayret edenler, akıttıkları kanda boğulurlar. Aynı şekilde Libya için dua ediyoruz. Libya'daki tüm kardeşlerimiz de o arzuladıkları güne an be an yaklaşıyorlar. Temenni ederim ki, bu bayram Libya'daki kardeşlerimiz için de barışın, birlikteliğin, beraberliğin adeta taçlandığı bir bayram olsun. Aynı duayı Yemen için yapıyorum. Aynı duayı Bahreyn için yapıyorum, Mısır için yapıyorum, Tunus için yapıyorum, tüm İslam dünyası için yapıyorum, tüm insanlık için yapıyorum. Barışa ve kardeşliğe diyorum. Geceniz mübarek olsun."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow